Vælg en side
21% SPAR

Hultafors Hultån håndøkse

Original price was: 1.049,00 kr..Current price is: 819,00 kr..

Perfekt til al slags arbejde ved lejrpladsen

På lager

Varenummer (SKU): 7391408417013 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Hultafors Hultån Håndøkse

Skal du i skoven eller på marken?, er Hultafors Hultån Håndøkse det perfekte økse til brug. Med denne her klassiske friluftsøkse, kan du bruge den til stort set ALT og den passer perfekt omkring ved lejrpladsen. Øksen er opkaldt efter Hultån, åen som i sin tid forsynende smedjen med strøm. Hultån Håndøkse er håndsmedet og fremstillet i svensk kvalitetsstål.

Hultafors – Sveriges ældste smedje

Historien om smedjen Hultafors Bruk går langt tilbage i historien, faktisk skal vi helt tilbage til år 1697 for at finde den første økse smedet i Hultafors Bruk.
De mere end 300 års smede kunst er gennem generationer overleveret fra mester til elev og idag har vi resultatet af de mange års viden idet vi kender som Hultafors Bruk.

Stålet som benyttes i Hultafors’ økser er ligeledes forfinet gennem århundreder og idag er den eksakte legering en velbevaret fabrikshemmelighed.

Takket være stålet, kan du faktisk finde en gammel, rusten Hultafors Hultan håndøkse, og slibe den op til at kunne bruges helt på lige fod som en ny købt økse – så godt er stålet i en økse fra Hultafors!

Øksetesten

Hvilken økse kan du eller dit barn håndtere?
Vi har lavet denne lille video, der viser en lille huskeregel, når du skal finde ud af om eks. dit barn kan håndtere øksen sikkert.

Se alle vores økser fra Hultafors: Hultafors økser

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

– Totalvægt: 805 gram
– Vægt hoved: 500 gram
– Længde skaft: 375 mm/ 16″
– Træskaft i amerikansk hickory, behandlet med linolie konvex slibning af æg. Æggen er færdigslebet, blankpoleret og klar til brug.
– Ægbeskytter i læder medfølger