Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, produktnyheder, tips & tricks, tilbud etc. - Så klik her

Klymit Insulated Static V Realtree Edge Camo

Varenr. 846647007329

Vejl. udsalgspris 1.099,00 kr.
949,00 kr.

4 sæsons liggeunderlag med høj komfort og ekstra bredde.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Letvægts liggeunderlag til overnatning i det fri

Når du har behov for et liggeunderlag, eller måske rettere, en letvægtsluftmadras, er det nærliggende at kigge på Insulated Stativ V fra Klymit,

Liggeunderlaget er ekstra bredt – hele 58 cm har du at bredde dig på, og påtænker du at benytte Insulated Stativ V i din hængekøje, kan du med fordel gøre som følgende:
Placer liggeunderlaget med en størstedel af liggeunderlaget mod den side, hvor vinden kommer fra, og gå i hængekøjen fra den modsatte side.
Og med sin hele 6 cm tykkelse er underlaget utrolig behageligt at ligge på og så vejer det blot 680 gram.
Farven kaldes Camo Realtree Edge som er god til militær, jagt eller outdoor entusiaster.

Perfekte liggeunderlag til hængekøjen

Static V underlaget er nærmest som skabt til brug i hængekøje.
De riflede bafler på underlaget gør, at underlaget kan bugte sig med hængekøjen, og ude langs kanterne er liggeunderlaget ligeledes riflet nedadgående.
Dette hjælper til at det næsten 60 cm bredde liggeunderlag kan folde sig op langs knæ, hofter og skuldre i hængekøjen, så den kolde vinde holdes på afstand

Vigtigt ang. længde på Klymit liggeunderlag

Den angivne længe er i oppustet tilstand, pustet op efter Klymits vejledning. F.eks. et Klymit Insulated Static V Luxe, som er 193 cm. Hvis det bliver pustet op som anbefalet af Klymit (20-25 blæs/ voksen mand) så krymper det ned til ca. 190, men bliver fladet ud igen og er ca. 193 cm når man ligger sig på det.
Hvis det bliver pustet meget hårdt op, så bliver det også tilsvarende kortere, men det er ikke meningen at det skal pustets så hårdt op, hvilke også kan skabe problemer på underlaget på sigt. Hvis det bliver pustet helt op, er det 188 cm, og udvider sig ikke – vi har testet i butikken..
Det skyldes konstruktionen, at underlaget bliver kortere.

Specifikationer:

- Vægt: 680 gram - R-Værdi: 4,4 (ASTM-R-værdi: 1,9) - Ydre materiale: 75D polyester. - Fyld: 100% polyester fiber. - Materiale: 75 D polyester - Længde: 183 cm. - Bredde: 58 cm. - Tykkelse: 6 cm. - Farve: Realtree Edge Camo - Pakmål: 12,7 x 20,3 cm.