Vælg en side

Kupilka Bestik sæt – 4 dele – RØD

99,00 kr.

Fremstillet af en træ/plastik blanding.

På lager

Varenummer (SKU): 6430014971739 Kategorier: ,

Beskrivelse

Det biomateriale der bruges til KUPILKAs produkter er etTermoplastisk Natural Fiber blandingsmateriale. Det består af 50% fyr fiber (træ) og 50% plast.

Fordelene ved Natural Fiber Composites plastik er en bedre varme udholdenhed og en højere holdbarhed takket være den stive struktur.
En anden fordel, når man sammenligner materialet er at det muliggør brug af graveringsteknikker.
Fordelene ved Natural Fiber Composites træ er, at det ikke kræver vedligeholdelse, ikke “absorberer” lugte og er ufølsomt over for fugt.
Alle KUPILKA produkter kan gå i opvaskemaskinen.

KUPILKA produkterne genbruges. I slutningen af sin levetid kan produktet slibes og blive støbt igen til nye produkter. Alle KUPILKA pakker & Label kort er lavet af genbrugspap. Læderremmen i KUPILKA 5 er lavet af rensdyr læder.

Materialet er udviklet af Puugia, Center for Wood Technology i Joensuu.

Yderligere information

Vægt 0,2000 kg

Produktdetaljer

KUPILKAs træprodukter anvendes til inden-og udendørs aktiviteter. Produktet er fremstillet af termoplastisk materiale der gør det særligt velegnet til varme drikke og fødevarer. Hertil er Kupilkas produkter letvægt og holdbart og tages det med på vandreture kan det let rengøres i varmt vand. KUPILKA produkter kræver ikke nogen form for vedligeholdelse og kan rengøres i opvaskemaskine i hjemmet. Anbefalet brug temperatur for KUPILKA produkter er fra -30 ° C til +100 ° C Vægt: 60 gr.