Vælg en side
18% SPAR

Led Lenser P7R Core – Kraftig lommelygte

Original price was: 799,00 kr..Current price is: 649,00 kr..

Genopladelig lommelygte med 1400 lumen, memory funktion, magnetisk ladesystem og strobelys.

På lager

Varenummer (SKU): 4058205020510 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Kraftfuld lommelygte med memory funktion

Slank men kraftfuld lommelygte fra LEDlenser, med op til 1400 lumen. Din ideelle følgesvend på alle slags udflugter, lejrture, eller som fast inventar i din garage eller bil.
Lygten kan lyse med en afstand på op til 240 meter i boost mode.
P7R Core er udstyret med memory funktion, hvilket giver dig mulighed for at indkode, hvilke lysfunktioner du vil bruge og gemme til senere brug, samt hvilken rækkefølger du ønsker dem i.
Lygten er også udstyret med en lav batteri indikator som skifter farve fra grøn orange og rød, alt efter hvor meget strøm der er tilbage på batteriet.

Med magnetisk ladesystem

Lygten genoplades ved hjælp af et magnetisk ladesystem, hvilket får ledningen til selv at hæfte sig fast til lommelygten når de er tæt på hinanden, med en magnet.
LEDlenser har tænkt på det hele når de designer deres lygter, derfor koster de også lidt mere. Men til gengæld ved du også at du får kvalitet for pengene.

Med fokuseret lyskegle funktion

P7R Core har 8 forskellige lysfunktioner du kan vælge imellem deriblandt høj, mellem og lav lysstyrke og boost. Der er også blinke funktion som du selv kan styre ved at trykke på knappen. Lygten har også et automatisk S.O.S blink.
Det særlige ved denne lygte er den teleskopiske lysfunktion som giver dig mulighed for at fokusere lyskeglen på et bestemt sted, hvilket er super belejligt når du eksempelvis fisker om natten.

Lygten tåler nedsænkning i vand over længere tid. Men bør alligevel undgås af hensyn til lygtens levetid. P7R Core har den højeste grad af beskyttelse du kan få i en lommelygte (Ip68).
Med P7R Core medfølger der en smart håndledssnor, som forhindre dig i at tabe lygten i mørket og giver dig mulighed for at have begge hænder fri uden at ligge lommelygten fra dig.

Yderligere information

Vægt 0,2200 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: – Vægt Inkl batteri: 202 gram
– Belysnings rækkevidde: 300 meter
– Lysstyrke: 1400 lumen
– Batteri: 1x 21700 Li-ion Akku 3,7V
– Batteri brændetid: 2 – 90 timer
– Hoveddiameter: 35 cm
– Opladningstid: 270 min
– Kan tåle nedsænkning i vand
– Vandtæt og støvtæt: Ip68
– Lav batteri indikator 8 lysprogrammer:
– Lav lysstyrke
– Mellem lysstyrke
– Høj lysstyrke
– Boost
– Blink
– Positions lys
– Strobelys Pakken Indeholder
– Magnetisk lade ledning (passer til enhver USB adabter)
– Genopladeligt batteri
– Håndledsnor