Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

0 0
FLYTTETILBUD - SE HER

Lommevarmer til kulstænger

Varenr. 4021504221100

Vejl. udsalgspris 69,00 kr.
59,00 kr.

En god ven i kulden, der kan redde din dag

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

Fantastisk varm opfindelse

Denne lille smarte genstand, lommevarmeren, kan redde din dag på en kold, blæsende efterårs- eller vinterdag.
Forestil dig du sidder og venter på din mad skal blive varm på på vinterheiken, fisketuren eller jagtturen. Du tager lommevarmeren op, tænder kulstangen med f.eks. din stormlighter. Du mærker hurtigt hvordan den lille boks bliver varm, og du mærker hvordan varmen vender tilbage til dine kolde hænder. Når maden er klar, lægger du lommevarmeren ind i inderlommen og staks efter breder kroppen sig til hele kroppen.

Mange måder at varme på

Udover at varme dine hænder og krop mens du er oppe, kan en lommevarmer også forvarme dine handsker og støvler før du kravler ud af soveposen. Og når du går i seng kan du tage lommevarmeren med ned i soveposen, som du dermed hurtigere får varmet op. Læg f.eks. lommevarmeren i fodenden, da fødderne jo som regel er længst tid om at få varmen.
Det anbefales dog at tage lommevarmeren op før du falder i søvn, da lommevarmeren kan blive meget varm at ligge på (Her taler vores erfaring).

Sådan fungerer kulstænger til lommevarmeren

Varmen fra lommevarmeren kommer fra en glødende kul stang, der ligger i den brandsikker boks og langsomt gløder og afgiver varme. Boksen er sikret med en fjeder lukning, så den ikke åbner mens den ligger i lommen, og der medfølger også en stofpose til at have lommevarmeren i.

Et godt tip

Hvis det skal gå stærkt og du vil have ekstra varme, kan du tænde kulstangen i begge ender før du lægger den i lommevarmeren. Bemærk dog, at den så også brænder med dobbelt hastighed, end hvis du nøjedes med at tænde i den ene ende.

Specifikationer

– Vægt: 140 gram
– Mål: L 12 x B 7 x H 2,5 cm
– 1 kulstang medfølger
– Lavet uden brug af asbest
– Brændtid cirka 5-6 timer (½ tid hvis antændt i begge ender)