Vælg en side
20% SPAR

Morakniv Classic Nr 1/0 (C)

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Morakniv Classic Nr 1/0 er en spejderdolk til outdoor brug , med blad af kulstofstål. Perfekt allroundkniv til spejdere, fiskere, og outdoorentusiaster.

På lager

Varenummer (SKU): 7391846024088 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Morakniv Classic Nr 1/0

Morakniv Classic Nr 1/0 er en ægte klassisk håndværkskniv, der har været en del af den svenske håndværkstradition i over et århundrede. Med et spoleformet rødbejdset birkeskæfte og en 2,0 mm tyk og 77 mm lang klinge af kulstofstål er ingen opgave umulig.

Polymer knivskeden har en poleret overflade og er udsmykket med det svenske Dala våbenskjold. Skæftet er også udstyret med en bæltestrop lavet af svensk vegetabilsk garvet læder, designet til at modstå tidens gang.

Kulstål ruster derfor skal du aftørre og smøre klingen med olie efter brug. De karakteristiske håndværksknive med rødbejset birkeskaft blev først introduceret for omkring hundrede år siden. Med ambitionen om at efterligne en eksklusiv mahogniskaftet kniv.

Siden da er Morakniv Classic vokset til at blive en af ​​de mest elskede friluftsknive i verden. En tidløs Mora kniv i sin reneste form.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Materiale – blad: Kulstofstål
– Materiale – rødbejdset birkeskaft
– Bladlængde: 77 mm
– Bladtykkelse: 2,0 mm
– Knivlængde: 170 mm
– Samlet længde: 204 mm
– Knivskede i Polymer
– Bæltestrop medfølger
– Vægt: 55,2 gram