Vælg en side
19% SPAR

Morakniv Kansbol med Multi-Mount (S)

Original price was: 729,00 kr..Current price is: 589,00 kr..

Morakniv Kansbol med Multi-Mount (S) lommekniv, i genanvendt rustfrit stål, med mange monteringssmuligheder. Fremstillet i Sverige

På lager

Varenummer (SKU): 7391846017530 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Morakniv Kansbol med Multi-Mount (S)

Morakniv Kansbol med Multi-Mount (S) er en pålidelig udendørs kniv med avancerede monteringsmuligheder. Kniven kan bruges i mange udfordrende situationer på dit næste eventyr. Udviklet til jægeren og eventyreren da kniven er et sikkert og robust værktøj. Klingen er fremstillet af ​​genanvendt svensk rustfrit stål, hvilket forbliver skarp i lang tid. Kniven er også kompatibel med tændstål.

Det ergonomiske spoleformede polymerhåndtag har et blødt friktionsgreb, samt fingerbeskyttelse og en 2,5 mm tyk klinge. Kniven er nem at arbejde med og stabil under et hvert snit. Skaftkonstruktionen gør kniven sikker og effektiv at bruge under forskellige vejrforhold, og under hele jagtsæsonen.
Knivskeden er symmetrisk, hvilket betyder, at den passer til både højre- og venstrehåndede. Desuden har den læderrem som er lavet af svensk vegetabilsk garvet læder, der nemt kan sættes fast i bæltet.

Morakniv Multi-Mount er udstyret med MOLLE så du kan fastegøre andre ting f.eks tændstål eller en lille lygte. Kansbol knivens monteringsmulighederne er på et helt andet niveau med både velcro, stropper, skinner, huller og slidser. Kun fantasien sætter grænser.

Produktdetaljer

– Vægt: 177 gram – Bladlængde: 109 mm – Bladtykkelse: 2,5 mm – Knivlængde: 226 mm
– Total længde med skede: 242 mm
– Greb: Højrehåndet, Venstrehåndet
– MOLLE kompatibel: Ja Materialer: – Håndtagsmateriale: TPE gummi – Æggebeskytter: Multi-Mount
– Ståltype: Genanvendt svensk rustfrit stål