Vælg en side

Nalgene Multi-Drink Sustain Water Bottle – 600ml

119,00 kr.

Nalgene Multi-Drink Sustain Water Bottle – 600ml BPA-fri drikkedunk med bred åbning, sugerør og lås. Fremstillet i 50% genbrugsplastik

Beskrivelse

Nalgene Multi-Drink Sustain Water Bottle – 600ml

Nalgene Multi-Drink Sustain Water Bottle – 600ml er meget populær blandt idrætsfolk eller vandrere, samt hverdagsfolk som er på farten. Hvilket gør at forskellige rygsæk producenter har formet deres sidelommer så de passer til denne flaske.

Flasken kan rumme 600ml og kan måle i både ml og oz og har desuden en bred åbning hvilket gør det muligt at opbevare evt andre ting som f.eks morgenmads drys eller sukker og mel, hvis du er på lejrtur.

Sustain flaskerne er fremstillet af 50 % genanvendeligt plastik og derfor koster Sustain også lidt mere i forhold til Tritan flaskerne.

Multi-drikkedunken er helt unik i forhold til de andre nalgene flasker. Flasken er nemlig udstyret med et sugerør. Sugerøret er bukket og kan foldes ud og ind når man skal drikke. Du har også ulighed for at låse sugerøret, med hjælp af sikkerhedslåsen. Dette sørger for at sugerøret forbliver låst under transport, hvilket gør flasken lækagefri og nem at have med.

Derudover kan du også bruge den anden åbning, hvis du ikke gider bruge sugerøret. Åbningen er udstyret med et almindeligt drejelåg som er fastgjort til hanken. hvilket sikre du ikke taber den.

BPA-fri drikkedunk med bred åbning

Drikkedunken er udstyret med en strop, hvilket sikrer at du ikke mister låget, hvis det er sat fast på rygsækken. Og når flasken er lukket kan stroppen bruges som hank. Nalgene flasken er lavet i hårdt BPA- fri plastik og kan sagtens komme i opvaskemaskinen. Dette gør den også anvendelig som drikkedunk for de små, som tager den frem og tilbage fra SFO og skole. Men anvendes i ligeså høj grad af campister, idræts udøver og fisker.

Nalgene fremstiller med genbrugsmaterialer

Selvfølgelig er Nalgene også begyndt at rette fokus mod mere bæredygtighed og deres  Sustain flasker er fremstillet i 50% genbrugsplastik.

Yderligere information

Vægt 0,1000 kg
Farve

Grå/Grøn, Grå/Lilla

Produktdetaljer

– Mål: 75 x 216 x 75 mm
– Vægt: 146 gram
– Kan maskinvaskes (undgå at flasken rører varmelementet)
– Materialer: sustain (brudsikker, smags- og lugtneutral og BPA fri)
– Maks. temperatur: 100°C
– Min. temperatur: -40°C
– Volumen: 0,6 liter
– Miljøvenlig: Fremstillet af 50% genbrugsmaterialer
– Låg materialer: PP, Silicone, Thermo Plastic Elastomer (TPE)