Vælg en side
16% SPAR

Natures Wide mouth barrel ECO round – Lufttæt tønde 26 L

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Natures Wide mouth barrel ECO round – Lufttæt tønde 26 L god til opbevaring af mad så det holder sig så længe som mulig.

På lager

Beskrivelse

Natures Wide Mouth Barrel ECO Round er en vand- og lufttæt tønde på 26 liter til opbevaring af mad. Tanken er velegnet til alle typer mad, da beholderen har en lav fugttransmission. Tønden er fremstillet af HDPE (High Density Polyethylene), hvilket gør den fødevaresikker, slagfast og forsegling, så du kan opbevarer et forråd af forskellige madvarer som rodfrugter, tørvarer, frysetørret eller dåsemad.

Den lave fugttransmission og den lufttætte atmosfære i tønden forhindrer bakterier i at formere sig, hvilket forlænger holdbarheden på dine madvarer. En lufttæt tank eller beholder er ideel til nedgravning i haven eller på din ejendom, hvilket skaber en lille, mini kartoffelkælder.
Dette er særligt populært blandt preppere, der ønsker at være forberedt og opretholde forsyninger af mad og drikke i lang tid.

Det praktiske låg har to huller pr. håndtag, så du kan binde beholderen fast med en snor under transport. Den er velegnet til kano- og kajakture, brug som opbevaringsbeholder til mad eller dyrefoder og mange andre mulige anvendelser.

Tønden kan også bruges som vandopbevaring, da den er godkendt til fødevarer. Maksimal påfyldningstemperatur er 70°C, og den kan lukkes ved en påfyldningstemperatur under 30°C.

 

Produktdetaljer

– Højde: 45 cm
– Diameter: 31,6 cm
– Åbning: 20,4 cm
– Vægt: 1,2 kg
– Materiale: HDPE Bio
– Volumen: 26 L
– Fødevaregodkendt

Du kunne også være interesseret i...