Vælg en side
27% SPAR

Nordisk Asgard 7.1 Denim – Tipitelt

Original price was: 9.599,00 kr..Current price is: 6.989,00 kr..

Nordisk Asgard 7.1 Denim – Tipitelt, Skab en helt særlig stemning på din lejerplads med dette smarte Denim telt. skjuler skidt og gør teltet mere synligt.

På lager

Varenummer (SKU): 5703384098742 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Nordisk Asgard 7.1 Denim – Tipitelt

Få en helt unik oplevelse med Nordisk Asgard 7.1 Denim – Tipitelt. Teltet vil helt sikker vække opsigt hvor end du tager hen. Nordisk har nu lavet telte i en smart denimfarve som udover sit flotte design har lidt nemmere ved at skjule skidt og snavs. Det eneste du behøver er rockmusik og et godt selvskab.
Der er ingen tvivl om, at er du storfan af Nordisk og måske særligt af bomuldsserien, er Denim versionen tiltænkt dig.
Den kommer kun i en begrænset periode og antal, så det er virkelig kun et telt for den kræsne.

Nordisk 7.1 Denim telt kan rumme 3 personer og den enkelte pæl I midten gør det utroligt nemt at sætte op og giver teltet et look som en tipi. Teltet har en stor åbning i myggenet samt telt flap, der kan bindes sammen i siden når du står op. Ligeledes er teltet udstyret med flere vinduer i myggenet som giver god ventilation.
Nordisk 7.2 Denim har mulighed for at blive opgraderes med en sovekabine til 2 personer.

Denim, fordi stoffet er som i gode gameldags cowboybukser, og syningerne er endda lavet med samme karakteristiske sytråd: gul 2 stk parallelt 🙂

Vandtæt bomuldstelt med god indeklima

Bomuldstelte giver et fantastisk indeklima i forhold til et nylontelt, da det er åndbart.
Bomuldstelte ER vandtætte – Når bomuld bliver vådt, lukker stoffet til, og bliver dermed vandtæt.
Undgå dog at røre ved teltdugen, for så bryder man “spændingen” og vandet finder vej ind i teltet.

Bomuldstelte kan naturligvis bruges til andet end glamping og spejder/familieture, f.eks. er institutioner er ved at få øjnene op for de store bomuldstelte, som ekstra ude plads og til aktiviteter.

OM NORDISK COMPANY

Nordisk er kendt over hele verden for sine flotte designs og god kvalitet. Og har over 100 års erfaring samt 1000 års tradition inden for nordisk historie. Firmaet har længe været i front indenfor friluftsbranchen. Og har været med til at udvikle produkter som telte, soveposer, køkkenudstyr, udendørs møbler og glamping. Nordisk har stor erfaring når det kommer til det kolde skandinaviske klima og lægger stor vægt på det enkle men funktionsdygtige udstyr.

 

Hvordan slipper du for kondens i telt?

Vi har lavet verdens længste video om kondens i telt, så du kan få al den viden du har brug for omkring kondens, luftfugtighed, tips og tricks og overvejelser ved køb af telt.

5 gode grunde til at vælge bomuldstelt

 1. Bedre åndbarhed: Bomuldstelte er meget åndbare og tillader luft at cirkulere frit både gennem bomuld og gennem døre og vinduer. Dette hjælper med at forhindre kondens og forbedrer samtidig luftkvaliteten inde i teltet.
 2. Isolering: Bomuld er et naturligt isolerende materiale og kan hjælpe med at holde teltet varmt om natten.
  Det skal bemærkes at effekten er meget svag, medmindre du eksempelvis har en teltovn – i så fald vil du mærke isoleringen i bomulden ganske tydeligt.
  Det kan også hjælpe med at holde teltet køligt i varme vejrforhold, da bomuld absorberer og frigiver fugt, hvilket du særligt kan mærke på meget varme sommre i Danmark med høj luftfugtighed.
 3. Holdbarhed: Bomuld er kendt for sin gode holdbarhed og kan modstå hårde vejrforhold bedre end nogle andre teltmaterialer.
  Stoffet er også mere modstandsdygtigt over for UV-lys, hvilket betyder, at det kan holde farven og ikke falmer så hurtigt.
  Dette er en af årsagerne til, at Bomuldstelte er meget populære Nord for polarcirklen.
 4. Komfort: Bomuldstelte har en blødere og mere behagelig fornemmelse end nogle syntetiske telte. Det kan give en mere afslappende og behagelig søvnoplevelse.
 5. Glamping: Overnatning i et bomuldstelt giver en mere naturlig og autentisk campingoplevelse.
  Bomuldstelte har været brugt i årtier til camping og friluftsliv, og de kan give en følelse af tradition og historie, der kan være beroligende og opmuntrende for campister. Derudover kan bomuldstelte give en mere intim forbindelse med naturen, da et bomuldstelt tillader naturligt lys og lyde at filtrere ind i teltet, hvilket kan skabe en mere afslappende og beroligende atmosfære.
  Det er blandt andet af denne årsag, at ordret Glamping blev opfundet 🙂

Yderligere information

Vægt 15,5000 kg

Produktdetaljer

‘- Materiale: 65 % polyester og 35 % bomuld
– Vægt: 15,5 kg
– Længde : 300 cm
– Bredde : 265 cm
– Højde : 200 cm
– Pak størrelse: 30 x 97 cm
– Bundmateriale: 100% tarpaulin
– Vandsøjletryk : 350 mm
– Smart matchende opbevaringstaske medfølger