Vælg en side
31% SPAR

Nordisk – Flakstad rejsetaske – GRÅ – 65 l

Original price was: 999,00 kr..Current price is: 689,00 kr..

Smart vandafvisende rejsetaske fra Nordisk, med flere opbevaringsrum.

På lager

Varenummer (SKU): 5703384078515 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Slidstærk og vandafvisende rejsetaske fra Nordisk

Flakstad fra Nordisk egner sig til både vandre og weekendture i det fri, samt til hverdagsbrug. Flakstad er fremstillet i et slidstærkt materiale og bunden er belagt i et ekstra hårdt vandtæt materiale, som beskytter tasken når den er i kontakt med den hårde våde jord.

Mange opbevarings rum

Tasken består af et stort rum samt to udvendige rum, hvor det ene kan bruges til at opbevare våde genstande, så som huer eller vanter da det er lavet i myggenet, som sikre at de våde ting ikke bliver jordslået. Det andet udvendige rum bruges primært til opbevaring af mindre genstande som ikke tåler vand, så som lommelygte eller mobiltelefon. I hovedrummet er der også en inderlomme, som er et sikkert sted at opbevare penge, pas eller andre værdigenstande.

Udvidet opbevaringsplads

I kender sikkert godt at ens taske ofte vejer mere på vej hjem fra ferie, end den gør på vejen ud, derfor er Flakstad udstyret med et stort rum, som kan udvides ved at åbne spænderne i siden (se billede). Tasken er desuden udstyret med to refleksremme i siderne, som gør den nem at finde i mørket. Begge reflekser kan bruges som hanke, hvis ikke man vil bruge de traditionelle bærehåndtag i toppen. Taskens udvendige stof samt lynlåsene er lavet i et lettere vandafvisende materiale, hvilket holder dine ejendele tørre mens du du søger ly for regnen.
Foruden at være praktisk har flakstad også et flot design, som de fleste vil kunne lide. Skulderremmene er polstrede og kan nemt justeres, så du kan bære tasken på ryggen hvis du ønsker det.
Fås i 2 forskellige farver, samt 3 forskellige størrelser.

Yderligere information

Vægt 0,8000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: - Vægt: 800 gram - Volumen: 65 liter - Højde: 32 cm - Længde: 65 cm - Bredde: 32 cm - Materiale bund: Tarpaulin™ , polyester