Vælg en side
22% SPAR

Nordisk Moesgaard Wooden Chair – danish design

Original price was: 4.699,00 kr..Current price is: 3.659,00 kr..

Danish Design Glamping strandstol fremstillet i canvas, træ og sisalreb

På lager

Beskrivelse

Nordisk Moesgaard Wooden Chair – Designerstol til glamping

Nordisk Moesgaard Wooden Chair er en klassisk strandstol a la Nordisk Outdoor Company.
Moesgaard  er dog ikke som almindelige strandstole – stolen er nemlig fremstillet i 100% naturmaterialer, med tanke og skånsel for miljøet.
Dertil er strandstolen i Nordisk’s vanlige innovative ånd, fremstillet med en kærlig tanke til de glade 1960’eres fuldendte Danske Design.

Dansk Design fra 60’erne

Inspirationen til Moesgaard Wooden Chair har Nordisk fundet tilbage i 1960’ernes Danish Design, hvilket den simple konstruktion vidner om.
Danmark har en stolt tradition for design, og denne geniale version af den kendte strandstol af et kendt dansk design, er lige i øjet.
Overvejer du at give dit glampingtelt et skær af design? Kommer du ikke udenom Nordisk Moesgaard Wooden Chair, der med sin lave sidehøjde på knap 20 cm, gør den til en uundværlig turmakker. Sæt stolen rundt om bålet ved nattetid, når hyggen breder sig, eller i dit glamping telt som ekstra stol.

Hvad er Glamping?

Ved du endnu ikke hvad Glamping er, kan det lettest forklares ved “Glamour / Camping” som er ordene Glamping består af.
Nordisk startede trenden tilbage i 2014 og fænomenet er nu verdensomspændende.

Nordisk Outdoor i Silkeborg kiggede lidt til spejderverdenen og undrede sig over at spejdere altid ligger i bomuldstelte, og indså at når man taler om indeklima, så er bomuld det absolut bedste.
Glamping udspringer ved nogle funktionelle bomuldstelte, som Nordisk har produceret, der primært består af selve teltet, en bund der kan lynes på og kabiner der kan ophænges i glampingteltene.

Selve teltene er udstyret med en masse vinduer og myggenet, samt store døråbninger, der gør det let at få udstyr ind og ud af teltet.

Glamping betyder også luksus udstyr

Det er ikke uset, at der står en rigtig seng i et glamping telt, ligesom også dyner i sengen, puder på jorden eller endda en Orland Living brændeovn er opsat i et glampingtelt.

Kort sagt, så er glamping et veludstyret bomuldstelt, gerne ved en pæn udsigt, der giver dig et pusterum fra hverdagen, i luksusomgivelser.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: – Vægt: 5,5 kg
– Mål: 92 x 67 x 82 cm
– Pakmål: 105 x 15 cm
– Naturmaterialer: naturkanvas, naturtræ samt natursisal
– Max vægt: 100 kg
– Farve: naturlig