Vælg en side
25% SPAR

Nordisk Oscar -10 mummy – MEDIUM

Original price was: 3.019,00 kr..Current price is: 2.259,00 kr..

Nordisk Oscar -10 mummy – MEDIUM Varm, komfortabel Oscar -10 mummy sovepose med åndbar membran.

På lager

Varenummer (SKU): 5703384078317 Kategorier: , , , , Brand:

Beskrivelse

Nordisk Oscar -10 mummy – MEDIUM

Er du en frossenpind, eller skal du bruge en god vintersovepose, der kan klare minus grader, så er Nordisk Oscar -10 mummy – MEDIUM lige noget for dig. Denne sovepose egner sig specielt til vinter eller efterårsbrug, da den har en komforttemperatur på – 6 hvis du er kvinde og -10 hvis du er mand. Varmekraven slutter tæt omkring halsen, så varmen ikke siver ud, hvilket sikrer dig en godnats søvn.
Ved fødderne er der en ekstra isoleret fodpose, som sørger for ekstra isolering, for de ofte kulderamte fødder. Eller hvis du sveder om fødderne, så kan du åbne posen og stikke dem ud. Men det helt unikke ved denne model er at den tekniske syntetiske fyld, kombinerer mellem blødhed og høj isoleringsevne. Hvert lag i soveposen tilbyder sin egen unikke fordel, alt imens den åndbare membran fungerer som en virtuel pumpe. Der aktivt trækker fugt væk og derved bibeholder varmen indvendigt.

Stik armene ud uden at åbne soveposen helt

Soveposen er udstyret med en tovejs lynlås, som kan åbnes så du kan stikke armen ud eller bære soveposen som en kappe, eller dyne mens du spiser. På den modsatte side af den lange lynlås finder du en mindre lynlås, som du kan åbne op, så du kan stikke armene ud, i stedet for at trække soveposen ned, hver gang du skal bruge hænderne.

Det er også praktisk, fordi du kan side ved bålet, iført din sovepose som en dragt.
Soveposens bløde ydre materiale er lavet i 30 Denier Nylon, der gør posen både rivstærk, åndbar og vandafvisende.

Det samme samme gælder inderposen der er blød og behagelig at ligge i, og skulle det blive for varmt. Så har stoffet fugttransporterende egenskaber, der gør soveposen hurtigtørrende.
Nordisk Gormsson er fremstillet i slidstærke materialer, der kan holde i mange år.

Om Nordisk Company

Nordisk er kendt over hele verden for sine flotte designs og god kvalitet og har over 100 års erfaring samt 1000 års tradition inden for nordisk historie. Firmaet har længe været i front indenfor friluftsbranchen. Og har været med til at udvikle produkter som telte, soveposer, køkkenudstyr, udendørs møbler og glamping.

Nordisk har stor erfaring når det kommer til det kolde skandinaviske klima og lægger stor vægt på det enkle men funktionsdygtige udstyr.

Yderligere information

Vægt 1,2000 kg

Produktdetaljer

‘- Vægt: 1240 gram
– Komforttemperatur kvinder: -6 °C
– Komforttemperatur mænd: -10 °C
– Ekstremtemperatur mænd: -30 °C
– Ventilationslynlås foran
– Bredde, skulder : 73 cm
– Bredde, fod : 54 cm
– Længde: 190 cm
– Personlængde : 160 – 175 cm
– Pakkestørrelse : 25 x 34 cm
– Pakkepose: Inkluderet
– 3D vinterhætte
– Fås i størrelserne: Medium, Large, XL