Vælg en side
0% SPAR

Nordisk Seiland 3 SP tent

Original price was: 8.199,00 kr..Current price is: 8.179,00 kr..

Nordisk Seiland 3 SP tent er et rummeligt 3 personerstelt med ekstra god ventilation. Fremstillet i det nye 20D silpolymateriale.

På lager

Varenummer (SKU): 5703384128449 Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

Nordisk Seiland 3 SP tent

Nordisk Seiland 3 SP tent er designet til at kunne klare alt slags vejr. Hvad enten du er på lejrtur om sommeren, skitur om vinteren eller på vandretur om efteråret. Så er Seiland 3 den perfekte tur-makker.

Seiland 3 er nok det mest ventilerede 4-sæsoners telt på markedet. Teltet har nemlig 2 top ventilationspunkter, samt 3 ventilations åbninger i bunden. Sidedørene på teltet kan nemlig spændes op, så fugt nemmere kan undslippe. Dette giver et bedre indeklima om sommeren. 

Om vinteren kan du lade siderne forblive på jorden, så du kan lukke teltet til med snedynger, så varmen forbliver inde i teltet.
Du kan også åbne hele teltets forrum op, så kun kabinen er tilbage, hvilket kan være dejligt om sommeren, så du kan ligge i teltet og kigge på naturen.

Seiland 3 er rummeligt nok til 3 personer og er fremstillet af det nye 20D silpolymaterial, ripstop polyester, der har silikonebelægning på begge sider.
Materialet absorberer dermed mindre fugt, i forhold til andre telte i SilNylon.

Teltet er også udstyret med et væld af bardunpunkter til ekstra forstærkelse på blæsende dage.

Stangkanalen på teltet er også bred nok til at indføre 2 stænger. Hvilket gør teltet endnu mere kraftigt og vedholdende. Desuden kan en større stangkanal også gøre det nemmere at finde en alternativ stang, hvis den ene går i stykker. 

Forår 2024

Produktdetaljer

– PRC-Free
– Materiale: 20D Silpoly ripstop polyester
– Længde: 440 cm
– Bredde : 210 cm
– Højde : 120 cm
– Indertelt Længde : 220 cm
– Indertelt Bredde : 190 cm
– Indertelt Højde : 110 cm
– Pakkemål: 50 x 20 cm
– Netvægt: 3850 gram
– 4 sæsoners
– 3 personers telt