Vælg en side
5% SPAR

Nortent Floor – Gamme 6

Original price was: 799,00 kr..Current price is: 759,00 kr..

Nortent Floor – Gamme 6 er et teltunderlag, som sættes fast på Gamme 6 teltet med klips. Giver et bedre indeklima i dit telt.

På lager

Varenummer (SKU): 7090057580054 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Nortent Floor – Gamme 6

Nortent Floor – Gamme 6 gør teltet til et delvist lukket læ til beskyttelse mod insekter og fugt fra jorden nedenunder. NORTENT Gamme 6 har myggenet i alle åbninger så du er fuldstændig afskærmet selvom begge døråbninger i teltet er åbne. Dette giver en hyggelig rummeligt følelse.
Footprintet kan også bruges sammen med en teltovn som kan placeres i midten af teltet. I meget våde og kolde klimaer anbefaler vi du også at du anskaffer dig et indertelt da det giver yderligere varme samt et bedre indeklima.
Med et indertelt får du også mulighed for at adskille overtøj, sko og bagage uden for kabinen så du ligger trygt og varmt.
Teltgulvet sættes fast med klips til Gamme 6 teltet og vejer kun 650 gram. Det derfor ingen sag at have med i oppakningen når du skal på fjeldtur.

Gamme 6 telt med udtag til brændeovn

Gamme 6 giver dig mulighed for at overnatte ude hele året rundt. Nortent Gamme 6 er nemlig designet specielt til brug af brændeovn. Toppen af teltet er udstyret med et skorstensudtag i brandhæmmende materialer, som beskytter dit telt mod varmeskader fra skorstenen.
Brændeovnen giver en hyggelig og varm atmosfære i teltet mens sneen daler uden for.

 

Hvordan slipper du for kondens i telt?

Vi har lavet verdens længste video om kondens i telt, så du kan få al den viden du har brug for omkring kondens, luftfugtighed, tips og tricks og overvejelser ved køb af telt.

Produktdetaljer

‘- Vægt: 650 gram
– Materiale: 40D, 240T, ripstop Nylon
– Vandsøjletryk: 5000MM
– Fastgøres med klips