Vælg en side

Origins Balaclava One Size – Hue og halsedisse i et

119,00 kr.

Origins Balaclava One Size fremstillet i blødt åndbart polyester med 5 % spandex. Beskytter dig mod støv og sand. God til motorcykelsport eller skiløb.

– Materialer: 95 % polyester, 5 % spandex
– vægt ca. 50 g

På lager

Varenummer (SKU): 4021504283436 Kategorier: , Brand: ,

Beskrivelse

Komfortabel og varm Origins Balaclava

Denne Origins Balaclava til voksne og er fantastisk i de kolde måneder af året. Hue og halsedisse sidder sammen og du kan sagtens nemt folde huen ned om halsen uden den falder på jorden.  Denne model er lidt anderledes end en elefanthue, hvor det primært er en lang hue man hiver over hovedet. Balaclavaen er designet til at du nemt kan tage huen ned, hvis det bliver for varmt. Du kan også tage halstørklædet op for at dække din mund ansigt mod sand og støv.

Fremstillet af blødt og åndbart polyester som giver fri vejrtrækning under sport. Spandexandelen på 5% øger stoffets elasticitet, hvilket gør, at balaclavaen sidder behageligt.
De flade sømme sikrer lavt tryk på huden. Perfekt til skiløb, motorcykling, cykling eller som beskyttelse mod vind og sol.

Hold varmen i soveposen med en hue

Vidste du at håndflader, fødder og hoved er de steder på kroppen som afgiver mest varme. Selvom det hver især kun er 10% varmetab, så er det stadig betydeligt når du prøver at holde varmen. Herved kan en elefanthue beskytte dit hoved og hals mod kulde, når du sover i telt om vinteren.

Selvfølgelig kan du også bruge huen om dagen under forskellige aktiviteter. Men hvis du er en frossenpind er det værd at overveje, at beholde balaclavaén på i soveposen. Når dit hoved, fingre og fødder holdes varme, vil varmen ikke undslippe og vil i stedet blive ført tilbage til kroppen. På den måde undgår du et stort varmetab når det er koldt.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

– Materialer: 95 % polyester, 5 % spandex
– vægt ca. 50 g
– Farve: Sort