Vælg en side
9% SPAR

Orland Heat Insulation Cover 30

Original price was: 629,00 kr..Current price is: 569,00 kr..

Orland Heat Insulation Cover 30, isoleringscover til Orland Living skorstensrør. Beskytter dit telt mod varmen fra skorstensrøret.

På lager

Varenummer (SKU): 7090044224785 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Orland Heat Insulation Cover 30

Oplev naturen som aldrig før, mens du tilbringer natten i luksus. Glamping giver dig mulighed for at overnatte i naturen hele året rundt hvis du installere en teltovn. Brændeovne høre med til den ultimative glamping oplevelse ikke mindst på grund af varmen men også den hyggelige stemning de dansende flammer giver.

Men en brændeovn kan også være farlig hvis ikke man installere den korrekt. Isoleringscoveret er lavet i et brandhæmmende materiale som beskytter dit telt mod varmen fra skorstensrøret. Orland Heat Insulation Cover 30 passer til Orland Living skorstenssæt, som er lige til at klæbe fast om røret med velcro. Dette hjælper også med

Orland Living – dansk design

Thomas Orland Designede sin første brændeovn i 2012 fordi han ledte efter en flot og funktionel brændeovn. Der kunne holde ham og hans familie varm hele året rundt. En brændeovn hvor æstetikken var i top, som var udstyret med glas vinduer hele vejen rundt, der giver et godt udsyn til flammerne. Desuden skulle teltovnen have en flad overflade så der er mulighed for madlavning.

Men han opdagede hurtigt at ingen af de teltovne han fandt levede op til hans krav, derfor valgte han at bygge sin egen et badekar på 3 sal i en lejlighed i København.


Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Brændehæmmende materialer
– Vægt: 2 kg
– Mål: 30 cm
– Passer til Orland Living teltovne