Vælg en side
2% SPAR

Orland Living Insulation Cover 100 cm

Original price was: 899,00 kr..Current price is: 879,00 kr..

Isoleringstæppe til Orland Living på 100 cm skorstensrør, beskytter dit telt mod varmen fra skorstensrøret.

På lager

Varenummer (SKU): 7090044224786 Kategorier: , , , Brand: ,

Beskrivelse

Orland Living Insulation Cover 100 cm

Oplev naturen som aldrig før, mens du tilbringer natten i luksus. Glamping giver dig mulighed for at overnatte i naturen hele året rundt.
Brændeovne høre med til den ultimative glamping oplevelse ikke mindst på grund af varmen, men også den hyggelige stemning flammerne giver. Og når man taler om indeklima, så er bomuldstelte det absolut bedste.

Men en brændeovn kan også være farlig hvis ikke man installere den korrekt. Det kan ske at en glød hopper ud og brænder et hul i din teltbund når du åbner brændeovnen.

Når ovnen bruges i koldt vejr, vil isoleringen sikre træk i ovnen og rørene og derved undgå “spøgelsesrøg”, som vil opstå, når der ikke er træk, og røgen vil vende sig i rørene.

Skorstenen kan også smelte dit telt hvis den bliver meget varm, det er derfor en god ide at isolere røret så du undgår skader på teltdugen. Derfor har Orland designet et isoleringstæppe på 100 cm, som passer rundt om den lange skorsten. Isoleringstæppet passer til både den store og lille brændeovn fra Orland Living. Du kan også bruge Orland Living Insulation Cover 100 cm på andre skorstensrør da omkredsen nemt kan justeres pga. velcroen.

Orland Living – dansk design

Thomas Orland Designede sin første brændeovn i 2012 fordi han ledte efter en flot og funktionel brændeovn der kunne holde ham og hans familie varm hele året rundt. En brændeovn hvor æstetikken var i top, der var udstyret med glas vinduer hele vejen rundt, som giver et godt udsyn til flammerne. Desuden skulle teltovnen have en flad overflade så der er mulighed for madlavning.

Men han opdagede hurtigt at ingen af de teltovne han fandt levede op til hans krav, derfor valgte han at bygge sin egen brændeovn i et badekar på 3 sal i en lejlighed i København. Siden da er hans sortiment vokset så man også kan få tilbehør til brændeovnen.

Se vores udvalg af Orland produkter HER

BEMÆRK:

Når du bruger Orland Living Insulation Cover første gang, vil du opleve at det lugter brændt. Det er ganske normalt.
Indersiden skal lige “brændes af” og vil efter den brune farve blive hvid, og så skulle du ikke opleve lugt mere.

Produktdetaljer

‘- Brændehæmmende materialer
– Vægt: 1370 gram
– Længde: 100 cm
– Passer til Orland Living teltovne eller andre rør af samme størrelse
– Velcro lukning