Vælg en side
11% SPAR

Petromax Fire Bridge – Smart bålstativ

Original price was: 1.699,00 kr..Current price is: 1.499,00 kr..

Stort bålstativ til både gryder, pande og bøffer

På lager

Beskrivelse

Petromax Firebridge – plads til alt på bålet

Der er ingen tvivl om valg af båludstyr, når du skal lave mad over bål – tanken falder helt naturligt på Petromax Firebridge.
En af de væsentlige udfordringer ved madlavning over bål, er den ofte dårlige arbejdshøjde – med Petromax Firebridge kommer du op i højden.
Toppen af stativet er nemlig 110 cm højt, og de varierende højder af kroge og grillrist på hele 39 x 39 cm, giver en dejlig afvekslende arbejdshøjde under brug.

Lav selv bålstativ

Firebridge er næsten et 100% lav-selv bålstativ. Nemlig fordi at bålstativet let kan nedpakkes og samles såfremt du vælger at tage bålstativet med ud på tur.
Det sikrer hele gruppen en god madoplevelse, når maden kan tilberedes i eksempelvis Petromax Dutch Oven, eller direkte på grillrist.
Mange af vores kunder har oplyst, at brugen af Petromax Fire Bridge er langt bedre end eksempelvis Blue Mountain bålstativ eller Espegard bålstativ.

FireBridge er fremstillet af stål, selvom det på billedet ser ud til at være et bålstativ af støbejern, og derved kan du sagtens have endog rigtig store gryder hængende – Bålstativet kan nemlig klare op til 70 kilos “arbejds” vægt 🙂
Det stabile bålstativ, gør det langt overlegen eksempelvis bålstativ fra Silvan eller bålstativ fra Coop

Yderligere information

Vægt 17,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer – Vægt: 17 kilo
– Max belastning: 70 kg
– Mål, grillrist: 39 x 39 cm
– Mål, opstillet: L: 123 cm x B: 60 cm X H: 110 cm
– Mål, sammenpakket: L: 118 cm x B: 44 cm X H: 13 cm
– Materiale: Stål – powder coated (sort malet)