Vælg en side
20% SPAR

Petromax Grill Fire Skillet Gp35

399,00 kr.

Petromax Grill Fire Skillet Gp35 Bålpande med grillriller i bunden samt to håndtag og hældetud, Placeres oven på et bål eller bålstativ.

På lager

Beskrivelse

Grillpande til bål

Petromax Grill Fire Skillet Gp35 grillpande er en traditionel Fire Skillet smedejernspande, men som nu har grillriller i bunden. Dette gør grillpanden egnet til både at grille kød eller lave sammenkogte retter.
Støbejernspanden er udstyret med to håndtag i hver side samt to hældetude. Dette gør det nemmere at hælde retten over på din tallerken eller hvis du vil hælde lidt af fedtstoffet fra under tilberedningen.

Petromax Grill Fire Skillet Gp35 placeres over et bål eller oven på et bålstativ. Placere du Panden direkte på bålet er det en god ide at placere nogle store sten rundet om bålet så panden står mere stabilt.

Non-stick støbejernspande

For at opnå teflon non-stick belægningen i en smedejernspande, skal den have fedtstof på panden og opvarmes til minimum 380 grader.
Derved åbner “porrerne” sig i jernet på panden, og fedtstoffet kan trænge ned , og derved give non stick overfladen, som gør panden let at rengøre

Rengøring af smedejernspande BRUG IKKE SÆBE!

Når du skal rengøre en smedejernspande, er det vigtigt at du på selve panden IKKE benytter sæbe, da det vil opløse fedtbelægningen, der giver nonstick overfladen på panden.

Når panden er varm, skal du i stedet blot bruge en børste uden sæbe, og varmt vand.
Madrester der sidder på panden fjernes på denne måde meget let.
Brug derfor KUN sæbe på ydersiden

HUSK – panden bliver varm

Mangt en spejder har brændt snitterne, når en gryde eller pande skulle af bålet,
Derfor kan det være en god idé altid at have et par bålhandsker i nærheden, når støbejernspanden skal af bålet.

Produktdetaljer

‘- Vægt: 4,6 kg
– Materiale: Støbejern
– Indhold: 3,5 liter
– Diameter: 35 cm
– Højde: 5 cm