Vælg en side
18% SPAR

Petromax Waffle Iron Short

Original price was: 369,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Petromax Waffle Iron Short i støbejern med et kort træhåndtag der kan tages af så den bliver nemmere at rengøre. Laver to vafler af gangen.

På lager

Beskrivelse

Petromax Waffle Iron Short

Petromax Waffle Iron Short er ideel til lejrture med de små. Der findes intet mere hyggeligt end at lave snobrød eller vafler sammen med dine børn. Vaffeljernet kan tilberede 2 vafler af gangen på 9 x 11 cm. Vafler er gode som desserter eller morgenmad. Du kan tilføje mange forskellige ting så, som flødeskum, bær, frugter, is, sukker eller kanel. Nutella og banan,  samt jordbær med flydende chokolade er også en favorit.

Vaffeljernet er fremstillet af støbejern og udstyret med et kort solidt træ håndtag. Vaffeljernet fås også med et længere skaft hvis du har behov for større afstand, se HER.
Støbejernet gør den nemmere at rengøre efter brug og forhindre maden  i at sætte sig fast.

Træskæftet er køligt at holde på mens du løfter jernet af bålet. På den måde undgår du at bruge bålhandsker. De to sider af vaffeljernet kan skilles ad så det hele bliver meget nemmere at rengøre. Det samme gælder de to stålhåndtag som er lige til at skue af.

Leder du efter andet båludstyr så se vores udvalg HER.

Læs mere om produktet HER.

Vedligeholdelse af støbejern

Skyl Støbejernsprodukter med varmt vand før du bruger dem første gang. Opvaskemaskine frarådes – støbejerns gryder og pander bør altid vaskes i hånden uden brug af sæbe.
Hæld aldrig koldt vand på et varmt støbejern for at køle det ned, da det kan forsage revner i materialet.
Undgå også at tilberede syreholdigt mad som citroner eller Lime de første 3 gange da patina belægningen har behov for at hærde ordentligt. Patina er en non-stick belægning som produceres over tid, fra olier eller fedtstof når du tilbereder mad.

Efter du har rengjort din støbejernspande skal den tørres af grundigt da lufttørring kan forsage rust over tid. Ved regelmæssig smøring af støbejernet Med Petromax Care Conditioner vedligeholder du Jernets beskyttende lag.

Produktdetaljer

‘- Vægt: 2,65 kg
– Plads til to vafler på 9 x 11 cm.
– De to jern kan adskilles ved rengøring.
– Jern: Støbejern.
– Håndtag: Galvaniseret stål og træ.
– Jern: 19,4 x 12,1 cm.
– Håndtag: 32,5 cm.