Vælg en side
34% SPAR

Petzl IKO – 350 LUMEN Pandelampe

Original price was: 549,00 kr..Current price is: 359,00 kr..

Petzl IKO – 350 LUMEN Pandelampe har en god vægtfordeling samt et Airfit pandebånd. Har vippende lygtehoved samt 3 lysstyrkeniveauer.

På lager

Varenummer (SKU): 3342540828674 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Petzl IKO – 350 LUMEN Pandelampe

Petzl IKO – 350 LUMEN Pandelampe er ideel til vandreturer eller løbeturer i mørket. Også god til fisketure så du har begge hænder fri.
Pandelampen bruger 3 x AAA batterier, som følger med når du køber den.

Pandelampen er også kompatibel med et genopladeligt CORE batteri som kan tilkøbes separat. På den måde undgår du de miljøbelastende engangsbatterier.

Pandebåndet er halvstift (Airfit) og formet efter ørene så det ikke irritere. Og så er batteriet placeret bagtil, hvilket fordeler pandelampens vægt på hovedet, hvilket gør den mere  afbalanceret og næsten umærkelig at have på.

Desuden er pandelampen vandafvisende og kan modstå både regn og sved. Derudover gør den unikke pasform at den bliver siddende hvor den skal selv under løb. Det tynde pandebånd gør det også mere åndbart og behagligt at have på når du sveder.

Pandelampen har flere lysdioder, hvilket giver dig en homogen lysfordeling. Lygten er også udstyret med tre lysstyrkeniveauer, så du kan tilpasse efter behov.
Lygtehovedet kan vippes så du kan diagere lyset hvor hen du ønsker.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Vægt: 90 gram
– LED-lys
– To låsefunktioner så den forbliver slukket
– Kompatibel med alle Petzl hjelme
– Batterier: 3xAAA, Lithium, Ni-MH genopladelig
– Vandtæthed: IPX4 (vejr-resistent)
– Lysdistance (Max): 80 meter
– Vippende lygtehoved: JA