Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

0 0
FLYTTETILBUD - SE HER

Pharmavoyage Mosquito Net Cabin 2 personer

Varenr. 7640144283094

399,00 kr.

Pharmavoyage Mosquito Net Cabin 2 personer, firkantet myggenet med insekticid imprægnering.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

Pharmavoyage Mosquito Net Cabin 2 personer

Pharmavoyage Mosquito Net Cabin 2 personer er et stort firkantet myggenet du kan hænge op over din seng. Dette er vores største model, hvilket er stort nok til en bred dobbeltseng, så dig og din partner kan sove trygt når i et på ferie i udlandet. Myggenettet er firkantet hvilket giver god plads hvis du feks vil sætte det op over et bord.

Sætter du et op over en seng er det intet problem at sidde op begge to uden at ramme teltduen. Myggenettet har 4-6 opsætningspunkter, så du bestemmer selv hvilke du vil bruge.

Myggenet med imprægnering

Myggenettet er imprægneret med permethrin, hvilket er meget giftig for organismer, der lever i vand med langvarige uønskede virkninger. Kan give en allergisk reaktion, undgå derfor at efterlade det i naturen. Bortskaf myggenettet når det går i stykker i overensstemmelse med nationale regler.

Insekticidbehandlede sengenet må ikke vaskes. Produktet er kun godkendt til brug i tropiske områder, hvor der er en trussel om vektorbåren sygdomme spredt af de påståede myggearter (Anopheles spp. og Aedes spp.).

Læs vedlagte instruktioner før brug og overhold brugsanvisningen. Hold myggenettet ude af rækkevidde for børn og kæledyr, når de ikke er i brug.
Fastgøres i loftet over sengen, og den nederste kant pakkes forsigtigt ind under madrassen, så der ikke er plads til, at myggene kan komme ind.

Det anbefales at bruge det insekticidbehandlede sengenet når andre metoder til myggekontrol ikke er tilstrækkelige. I tilfælde af vedvarende angreb, kan alternative produkter indeholdende aktive stoffer med forskellig virkningsmåde anvendes. f.eks vores Citronella lys som holder myggene på afstand. Eller vores myggespiraler eller myggespray.

Behandl ikke sengenettet med et insekticid eller afskrækningsmiddel. Erstatte sengenettet, hvis det er beskadiget (f.eks. huller). Husdyr såsom en kat bør ikke sove i nærheden af ​​sengenettet. Sengenettet kan kun bruges indendørs og må ikke stryges.

Hvad er Permethrin

Permethrin er en kemisk forbinde der høre til gruppen pyrethroid-insekticider. Bruges som afskrækkendemiddel mod insekter og andre skadedyr. Bruges også til skadedyrsbekæmpelse i landbrug, havebrug eller i hjemmet.
permethrin fås enten som cremer eller spray som påføres på tøj eller andre tekstiler. Det giver en langvarig beskyttelse da det binder sig til stoffet, og må derfor ikke påføres direkte på huden.

Permethrin kan nemlig give en allergisk reaktion sker dette bør du overveje at bruge DEET i stedet, hvilket er at andet myggeafskrækkende middel, som ofte er at finde i myggespray.

Insektmidlet påvirker nervesystemet på myg og insekter hvilket føre til lammelse og død. Ønsker du at bruge en mere human metode har vi et væld af muligheder, Se vores udvalg HER

Se vores udvalg af myggenet HER

Smart opbevaringspose medfølger.

– Vægt: 570 gram
– Mål: H 1,80m x L 200 cm x W 180 cm
– Pakkemål: 23 x 9cm
– Materiale: Polyester 75 deniers
– Insekticid: Permethrin / 270 mg/m2 – 0,9 % m/m
– Mesh: 75 deniers – mesh 25/cm2
– 4-6 opsætningspunkter
– Opbevaringspose medfølger