Vælg en side
SPAR op til  50%

Pinewood Caribou TC Extreme Trousers M´s

Original price was: 1.199,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

Pinewood Caribou TC Extreme Trousers M´s med Bionic Finish® Eco og stretch på bagdel og knæ. Med dobbelte lårlommer med lynlås og elastik i taljen.

Beskrivelse

Pinewood Caribou TC Extreme Trousers M´s

Pinewood Caribou TC Extreme Trousers M´s har elastisk 4-ways stretch materiale på knæet og bagdelen for optimal smidighed og komfort. Behandlet med organisk imprægnering-Bionic Finish® Eco, hvilket giver ekstra vand- og smudsafvisende egenskaber.

Herre bukser der er perfekt til Jagt, fiskeri, lejrture, eller vandreturen. Samt Til diverse fritidsaktiviteter. Stretch, Full 4-vejs stretch, Vandtæt, Vindtæt, Åndbar

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala:
først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten
Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter, der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

C44, C46, C54, C56

Produktdetaljer

– Elastik i livet
– Ergonomisk formskårede knæ
– Lukkes med lynlås
– Benåbning justeres med velcro
– To lårlommer
– Åbne forlommer
– Bæltestropper
– Ventilationskanaler med lynlås
– Materiale: 92% Polyamid/8% Elastan
– Vandsøjletryk: 12.000 mm
– Åndbarhed: 30.000 MVP
– Tapede sømme
– Overfladebehandling: Bionic Finish® Eco