Vælg en side
SPAR op til  6%

Pinewood Everyday Travel Zip-off Trousers W´s

Original price was: 799,00 kr..Current price is: 749,00 kr..

Pinewood Everyday Travel Zip-off Trousers W´s damebukser med UV beskyttelse, sidelommer og zip-off bukseben. Er både åndbare strækbare.

Varenummer (SKU): 73154720WM Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Pinewood Everyday Travel Zip-off Trousers W´s

Pinewood Everyday Travel Zip-off Trousers W´s er super behagelige arbejdsbukser til damer i stræk.
Fremstillet af 52% Bomuld, 40% Polyester, 8% Elasthan, hvilket gør bukserne både bløde og åndbare, perfekt til lejrturen eller til hverdagsbrug.
Herrebukserne har ventilation i lommerne samt UV-beskyttende stof, og hvis det bliver meget varmt kan du lyne benene af så det bliver til shorts.

Friluftsbukserne tørre også hurtigt, hvilket er ideelt efter en lille regnbyge. Buksernes talje kan justeres med spændet foran. Foruden sidelommerne har bukserne også to ben lommer med lynlås så dine ting ikke falder ud mens du bevæger dig. Bukserne har også to snydelommer bagpå som fungere som udluftningskanal, som giver god ventilation.

Læs mere om produktet her på Pinewood egen hjemmeside

Læs mere om Pinewood HER

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala. Først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten.
Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter. Som overbevisende kan tillade mærkets kunder i at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande

Yderligere information

Størrelse

38, 40

Produktdetaljer

– Materiale: 52% bomuld, 40% genanvendt polyester, 8% elastan
– Vægt: 680 gram (str. C52)
– Zip-off
– 2 frontlommer med lynlås
– 2 benlommer med lynlås
– Høj stræk
– UV-beskyttelse
– 4-vejs stretch
– Nem at pakke
– Justerbar talje med spænde
– Ventilation bagpå i linningen og i lommerne
– Hurtigttørrende
– Høj åndbarhed
– Mulighed for at åbne op for oplægningen og gøre indersømslængden 5 cm længere