Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

0 0
FLYTTETILBUD - SE HER

Pinewood Finnveden Hybrid Women´s

Varenr. 5098139WM

Vejl. udsalgspris 899,00 kr.
499,00 kr.

Pinewood Finnveden Hybrid Women´s er Strækbare hybridbukser til kvinder med overlegen komfort. Perfekt til udendørsaktiviteter med meget bevægelse.

Vælg
36
40
42
Ryd

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

Pinewood Finnveden Hybrid Women´s

Pinewood Finnveden Hybrid Women´s er Strækbare hybridbukser til kvinder med overlegen komfort. Perfekt til udendørsaktiviteter med meget bevægelse. Følger din krop under bevægelse og har en vokset finish der giver ekstra holdbarhed og vandafvisende egenskaber.

Ventilationslynlåsen er en fantastisk kølefunktion der giver dig ekstra luftcirkulation, når det er nødvendigt. Har en tæt pasform uden at virke klodsede.

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala:
først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten
Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter, der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande

– Stretch-sektioner med fire-vejs stretch
– Voksbehandlet vandafvisende finish
– Tætsiddende pasform
– 4 lynlåslommer
– Støvlekrog
– Justerbar bund med 3 positions knapper og lynlås
– Elastisk linning
– Eco Friendly Treatment: Bionic Finish® Eco – Organisk fluorcarbon-fri imprægnering – for ekstra vandafvisende egenskaber.

– Vægt: 660 gram (str. 38)
– Materiale: 96 % polyamid, 4 % elastan. Stof 2: 64% polyester, 34% bomuld, 2% elastan.