Vælg en side
SPAR op til  50%

Pinewood Himalaya Trousers Woman´s

499,00 kr.

Pinewood Himalaya Trousers Woman´s i slidstærkt TC-1200 med paneler i nylon spandex stretch på knæ og bag

Beskrivelse

Pinewood Himalaya Trousers Woman´s

Pinewood Himalaya Trousers Woman´s Vand-/vindtæt og åndbar outdoor buks. I slidstærkt TC-1200 med paneler i nylon spandex stretch på knæ og bag. 2-Bukserne har en vind og vandtæt membran der er lamineret på foret, men stoffet kan stadig ånde. Anvendes blandt andet til jagt da de giver en lydsvag overflade.
Pinewoods eget materiale som er riv- og slidstærkt, som de anvender på meget af deres tøj. Den tætte vævning gør stoffet meget vindafvisende samtidig med at imprægneringen gør det særdeles vandafvisende. Let at genimprægnere f.eks. med spray. Og så er stoffet ligeledes UV beskyttende.

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala:
først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten
Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter, der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

36

Produktdetaljer

– Vandafvisende
– Meget åndbart TC-Lite stof
– Materiale: 65% polyester, 35% bomuld
– Vand-/vindtæt og åndbar outdoor buks. I slidstærkt TC-1200 med paneler i nylon spandex stretch på knæ og bag.
– Vandsøjletryk: 10.000 mm
– Åndbarhed: 6.000 g/m2/24h