Vælg en side
SPAR op til  38%

Pinewood Telluz 3-Lags Trousers M´s

799,00 kr.

Pinewood Telluz 3-Lags Trousers M´s lækre skalbukser til herre med god åndbarhed og en lang lynlås i begge sider

Beskrivelse

Pinewood Telluz 3-Lags Trousers M´s

Pinewood Telluz 3-Lags Trousers M´s lækre skalbukser til herre med høj åndbarhed og en lang lynlås i begge sider.

Vind- og vandtætte bukser med god vidde, så den også kan bruges som overtrækbuks. Tapede sømme og vandafvisende lynlåse. Membran med fremragende åndbarhed og højt vandsøjletryk.

Lukkes med trykknap og velcrolukning forneden. Behandlet med organisk imprægnering-Bionic Finish® Eco for ekstra vand-og smudsafvisende egenskaber. fremstillet i 100% polyester.

Læs mere om bukserne HER

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala:
først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten
Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter, der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

Large, XL, XXL

Produktdetaljer

– Behandlet med organisk impregnering-Bionic Finish® Eco
– Materiale: 100% polyester.
– Vandsøjle: 18.000 mm
– Åndbarhed: 12000 gram/m2/24h