Vælg en side
SPAR op til  40%

Pinewood Wildmark Zip-Off – Fritidsbukser til Herre

Original price was: 699,00 kr..Current price is: 419,00 kr..

Pinewood Wildmark Zip-Off – Fritidsbukser til Herre, slidstærke med aftagelige ben som forvandler buksen til smarte shorts i stedet når det bliver for varmt.

Beskrivelse

Pinewood Wildmark Zip-Off – Fritidsbukser til Herre

Pinewood Wildmark Zip-Off – Fritidsbukser til Herre er slidstærke, luftige og meget nyttige zip-off bukser til foråret eller sommeren. Med aftagelige ben kan du forvandle buksen til smarte shorts i stedet når det bliver for varmt.

friluftsbukserne er lavet i luftigt og slidstærke TC-lite som giver en behagelig komfort. Stoffet består af 65% polyester og 35% bomuld.

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala:
først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten
Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter, der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

C54, C56

Produktdetaljer

– Zip-off funktion
– Lukkes med knap og lynlås
– To baglommer
– To lårlommer
– Forlommer med lynlås
– Med ventilation
– Materiale: 52% Bomuld/40% Polyester/8% Elastan
– Vægt: 660 gram
– Materiale beskrivelse: Pinewood NatureSafe® beskytter mod bid fra myg og flåter
– Indeholder genanvendt polyester
– Egenskaber: Stretch, Full 4-vejs stretch, Hurtigtørrende, UV-beskyttende, Åndbar, Insektbeskyttelse