Vælg en side

Reserve låg/kop til Stanley Adventure Vacuum Bottle

79,00 kr.

Reserve låg/kop til Stanley Adventure Vacuum Bottle. Er låget til din termoflaske blevet væk eller gået i stykker, så kan du købe et sprit nyt låg.

Varenummer (SKU): 04160420155-VM Kategori: Brand:

Beskrivelse

Reserve låg/kop til Stanley Adventure Vacuum Bottle

Har du glemt låget/koppen til din Stanley Adventure Vacuum Bottle, da du sidst var ude at nyde naturen. Eller kom du til at bakke over den på vejen hjem fra arbejde.
Så kan du købe en sprit-ny Reserve låg/kop til Stanley Adventure Vacuum Bottle. Uden at du behøver at investere i en helt ny termoflaske.

Stanley reserve låg passer til alle Stanley Adventure Stainless Steel Vacuum Bottle, og fås både til den grønne, sorte og blå model.

Læs mere om låget HER

Du kan også læse mere på Stanley egen hjemmeside.

Om Stanley

Stanley blev grundlagt tilbage i 1913 af opfinderen William Stanley Junior. Som lagde stor vægt på holdbarhed og robusthed. hans primære målgruppe var arbejdsklassen, hvilket forklare det klassiske design.
Den gang var de fleste termoflasker fremstillet med et glas vacuum, hvilket tit gik i stykker når du tabte den. Derfor opfandt Stanley et smart stål vaccum som ikke kunne gå i stykker. Dette var et stort hit.
Stanley som vi kender det idag er kendt for sine innovative metoder til at give deres gamle termoflakser nyt liv. Stanley sørger for at bibeholde det gamle klassiske design fra 1920, 40 og 60érne, og kombinere det med deres nyeste opfindelse, blandt andet 4D Thermology og rustfritstål.

4D Thermology er en 4 lags beskyttelse mod kulde eller varme så termoflaskerne holder på varmen/kulden i længere tid.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Farve

Grøn, Navy

Produktdetaljer

– Passer til Stanley Adventure Vacuum Bottle
– Materiale: Rustfrit stål