Vælg en side
23% SPAR

Sea to Summit Journey JO2 – WOMAN – LONG

Original price was: 3.899,00 kr..Current price is: 2.969,00 kr..

Sea to Summit Journey JO2 – WOMAN – LONG er en ekstra varm sovepose med god komfort.
Komfort temperatur – kvinder: -8 C

På lager

Beskrivelse

Sea to Summit Journey JO2 – WOMAN – LONG

Sea to Summit Journey JO2 – WOMAN – LONG er med fokus på kvinder der ønsker ekstra varme og stadig god komfort. Soveposen er en klassisk rektangulær sovepose, men med et bredere snit ved hofterne og smallere ved skulderene gør blandt andet at du holder varmen bedre og stadig kan bevæge dig. Sea to Summit Journey II har THERMOLITE paneler under fødderne og Ultra-Dry Down 650+ andedun, som har en vandafvisende behandling.

Denne lang model passer til kvinder på optil 183 cm.

Derudover finder du lodrette kanaler hen over brystet. Som gør at dunene ikke bevæger sig væk fra brystet i løbet a natten og dermed sørger for optimal varme.
Sea to Summit Journey II sovepose har en 2-vejs YKK lynlås og en ekstra lynlås ved fødderne. Som gør du kan åbne soveposen helt op og bruge som tæppe.

Sea to Summit har med denne pose udviklet en sovepose i høj kvalitet, som skal være alsidig og passe til de skiftene vejrforhold.
Sea to Summit Journey II – Long Left Zip er den perfekte sovepose at have med på rejsen da den er let og hjælper dig med at holde varmen hele natten.

Læs mere om soveposen HER

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Materiale: 30D nylon, 20D soft
– Fyld: 650+ RDS andedun (85/15)
– Fyldvægt: 780g
– Temperatur: -8 / -15 / -36C (EN13537)
– Vægt: 1290 g
– Max personlænge: 183 cm.
– Kompressionspose: Str. M