Vælg en side
20% SPAR

Sea to Summit Telos TR 3 Bigfoot footprint

Original price was: 749,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

Sea to Summit Telos TR 3 Bigfoot footprint er en stærk vandtæt bund til dit TR3 telt – beskytter dit telt imod snavs vand og slid.

På lager

Varenummer (SKU): 9327868142804 Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

Sea to Summit Telos TR 3 Bigfoot footprint

Sea to Summit Telos TR 3 Bigfoot footprint giver dit telt ekstra beskyttelse i mudret og vådt tærren. TR3 teltene har en vandtæt bund med et vandsøjletryk mellem 1200 – 8000 mm men bunden er stadig sårbar imod skader og smuds. Teltbunden passer til både Telos TR3 og TR3 plus telte.

Vi anbefaler derfor at du køber denne stærke vandtætte bund, som ikke kun beskytter dit indertelt men også yderteltet. Hvilket giver dit fortelt en isoleret og vandtæt bund så du kan opbevare dine ting tørt i løbet af natten.
Det forstærkede Footprint er også med til at beskytte din teltbund imod skader fra grene og småsten. Hvilket giver dig mulighed for at overnatte steder med ujævnt terræn.

Bigfoot Tent Footprint Kan bruges alene sammen med oversejl

Fordelen ved denne teltbund er at den kan bruges alene sammen med oversejlet, hvis du ønsker et shelter uden kabine (se billede). Til bunden medfølger der en smart opbevaringspung i samme kvalitet. Hvilket kan bruges som sikker og vandtæt opbevaring af øvrige ejendele mens du er på tur.
Bigfoot Tent Footprint er udstyret med stærke Hypalon-paneler der beskytter stedet hvor teltstængerne møder jorden. og er ligeledes udstyret med slidstærke lykker du kan fastgøre dine pløkker med.

For yderligere information besøg Sea To Summit egen hjemmeside.

Yderligere information

Vægt 0,4000 kg

Produktdetaljer

‘- Vægt: 511 gram
– Vandsøjletryk, bund: 1200 mm
– Mål: 349 x 235 cm
– Pakkemål: 20 x 16 x 4 cm
– Materiale: 68D PU Coated Polyester
– Passer til Telos TR3 og TR3 plus teltene