Vælg en side
20% SPAR

Sea to Summit – Trek & Travel Rejsesæbe (Barberskum) – 50 sæbeblade

Original price was: 49,00 kr..Current price is: 39,00 kr..

Miljøvenligt Barberskum som har 50 stk blade fra Sea To Summit

På lager

Varenummer (SKU): 9327868019410 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Sea to Summit Trek & Travel Rejsesæbe

Denne her Barberskum sæbe fra Sea to Summit er miljøvenligt og indholder 50 blade i pakken. Sea to Summit Trek & Travel Rejsesæbe er naturligvis bionedbrydelig og miljøvenlig, og er fri for parabener og phosphater. Duften på denne her barberskum dufter af grøn te. Man må gerne tage den med overalt f.eks på fly. Denne her rejsesæbe har en vægt på 50 gram og pakkens størrelse er på 70 x 45 mm.

Miljøvenlig Barberskum

Rejsesæbe fra Sea To Summit er perfekt til rejsebrug, da den ikke fylder særlig meget med en vægt kun på 50 gram. Det er en supergod ting at have med på sig, så man ved man at man altid har noget sæbe på sig til at barber sig med. Sea to Summit Trek & Travel Rejsesæbe er opbevaret i en lille boks der har 50 blade med en fast form. Du tager blot et blad ud og så er det klar til brug når den kommer i kontakt med vand, skummer den op.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer:- 50 sæbe blade i pakken - Miljøvenligt - Indeholder ikke Parabener og Phosphater - Må medbringes i fly - Grøn te duft - Vægt: 50 gram - Størrelse: 70 x 45 mm.