Vælg en side
20% SPAR

Sea To Summit X-Pot 2.8 L – GRØN

Original price was: 529,00 kr..Current price is: 419,00 kr..

Smart og kompakt pop op Sea To Summit X-Pot 2.8 L – GRØN , der kan klappes sammen som en harmonika. Lige til at have med på tur

På lager

Beskrivelse

Sea To Summit X-Pot 2.8 L – GRØN

Sea To Summit X-Pot 2.8 L – GRØN er fremstillet i hårdanodiseret aluminium i bunden. Samt BPA-fri, fødevaregodkendt varmebestandig silikone sider, der både sikrer din madlavning. Men samtidig giver gryden den ekstra dimension, at du faktisk kan klappe gryden sammen.

Den geniale harmonika funktion giver dig mere plads i rygsækken og med en ultralet vægt på kun 325 gram. For en 2,8 liters gryde, er der efterhånden ingen argumenter for ikke at kaste sig ud i de større gastronomiske udfordringer, når du er på tur.

Lige et par ekstra fif:

Silikonehåndtaget på X-pot bruges til at sikre låget under transport og når vand skal hældes fra. Eksempelvis når du skal hælde vand fra din pasta. Låget på din nye Sea To Summit X-pot kan nemlig bruges som si – bemærk dog at silikonehåndtaget ikke må bruges under kogning.

Sidst skal nævnes at Sea To Summit X-pot ikke må maskinvaskes, da enzymer og den hårde medfart en opvaskemaskine medfører, kan beskadige gryden – vask den derfor kun i hånden. Men fortvivl ikke for gyden er dejlig nem at skylde af efter brug.

Kan man stege i en Sea To Summit X Pot?

Mange spørger om det er muligt at stege direkte i bunden af en Sea To Summit X-Pot og det er det desværre ikke, da varmen fra bunden af gryden vil ødelægge siliconen.
Derfor er der også indvendig mål i gryden, som en markering, hvor væske som minimum skal være hældt op til.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

– Vægt 325 gram
– Silikone og hård anodiseret aluminium
– kapacitet: 2,8 liter
– Højde sammenklappet: 4 cm
– Højde udfoldet: 11,5 cm
– Diameter: 21,3 cm