Vælg en side
33% SPAR

Sea To Summit X-Pot 4,0 – Pop op gryde – BLÅ

499,00 kr.

Kompakt kedel på 4 liter

På lager

Beskrivelse

Sea To Summit gryde med på tur – ingen problemer:

Sea To Summit har begået intet mindre end en genialitet med denne gryde, der er fremstillet i hårdanodiseret aluminium i bunden og BPA fri silikoniserede sider, der både sikrer din madlavning, men samtidig giver gryden den ekstra dimension, at du faktisk kan klappe gryden sammen – som en harmonika!

Fylder bare meget lidt i rygsækken:

Den geniale harmonika funktion giver dig mere plads i rygsækken og med en kampvægt på kun 510 gram for en 4 liters gryde, er der efterhånden ingen argumenter for ikke at kaste sig ud i de større gastronomiske udfordringer, når du er på tur.

Lige et par ekstra fif:

Silikonehåndtaget på Sea To Summit X-pot bruges til at sikre låget under transport og når vand skal hældes fra eksempelvis dine pasta låget på din nye Sea To Summit X-pot 4,0 kan nemlig bruges som si – bemærk dog at silikonehåndtaget ikke må bruges under kogning.

Sidst skal nævnes at Sea To Summit X-pot ikke må maskinvaskes, da enzymer og den hårde medfart en opvaskemaskine medfører, kan beskadige gryden – vask den derfor kun i hånden.

Kan man stege i en Sea To Summit X Pot?

Mange spørger om det er muligt at stege direkte i bunden af en Sea To Summit X-Pot og det er det desværre ikke, da varmen fra bunden af gryden vil ødelægge siliconen.
Derfor er der også indvendig i gryden en markering, hvor væske som minimum skal være hældt op til.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: – Mål : 25,5 cm (diameter) x 9 cm
– Vægt : 510 g
– Volume: 4,0 L
– Højde, sammenklappet: 45 mm