Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, nyheder og gode tilbud?

Silky F180-7.5 Foldesav

Varenr. 4903585143185

249,00 kr.

Silky F180-7.5 Foldesav, er en kompakt og effektiv foldesav til turbrug, med to låsepositioner.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Silky F180-7.5 Foldesav

Silky F180-7.5 Foldesav er en lille nyttig træksav i Japansk stål. God til at save små grene eller brænde over til bål. Saven måler 410 x 95 x 25 mm i udfoldet tilstand. Forskellen på F180-14 og F180-7.5 er antal af tænder.

F180 er en alsidig træksav, som du nemt kan opbevare i din værktøjskasse og bruger til forskellige opgaver i og omkring dit hjem. De fine tænder griber let i træet og er ideelle til bøg, eg og frugttræer.

Træksaven er kompakt, og vejer kun 150 gram ideel til turbug. For eksempel til at beskære grene eller kviste til dit bål eller Tripod bygning. Savning med F180 kræver næsten ingen krafter at bruge hvilket gør det nemt at save på tæt bevoksede områder. Den stive klinge gør denne foldesav ekstremt stærk.

Hvis du ikke er bekendt med den unikke fornemmelse du får ved at save med en Silky sav? Så vil du blive overrasket over hvor let den er at bruge på grund af trækslaget. Pas især på dine fingre, da tænderne er knivskarpe og bevæger sig hurtigt gennem træet! Tænderne forbliver skarpe, selv efter længere tids brug. Du vil altid have glatte og rene snit, som træet nemt kan komme sig over.

Når du ikke bruger saven, foldes bladet nemt sammen med låsemekanismen. De skarpe tænder er herved helt skjult i håndtaget så du ikke beskadiger klingen.
Når du skal bruge saven, kan du nemt folde den ud takket være hakket i klingen, selv når du har handsker på. Med låsemekanismen kan du sikkert låse bladet i to forskellige positioner.

Det komfortable håndtag er lavet af polypropylen og har en gummiindsats, der absorberer vibrationer mens du saver. Giver dig et godt greb selv i vådt vejr eller når du har handsker på.

En løftet pegefinger

Husk venligst, at du er gæst ude i naturen og det ikke er tilladt at save i træer uden ejerens tilladelse.
I de danske skove er det staten der er ejeren…

Se Vores samlede udvalg af Silky save HER.

 

– Autentisk premium japansk stål
– Bladlængde: 18 cm
– Tænder: 7,5 tænder pr. 30 mm
– Mål udfoldet: 410 x 95 x 25 mm
– Mål foldet: 225 x 60 x 25 mm
– Vægt: 150 gram
– Snit bredde: 1,3 mm
– Vedligeholdelse: Harpiks opløst i olivenolie