Vælg en side
22% SPAR

Silky Gomboy 240-10 Foldesav

Original price was: 569,00 kr..Current price is: 439,00 kr..

Silky Gomboy 240-10 Foldesav med mellemstore tænder til både vådt, tørt eller frossen træ. Med plastik etui med indbygget bæltestrop.

På lager

Varenummer (SKU): 4903585121244 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Silky Gomboy 240-10 Foldesav

Silky Gomboy 240-10 Foldesav har mellemstore tænder, en multifunktionel sav til forskellige udendørs formål. Uanset om du saver brænde til et bål under din vandretur gennem bjergene. Eller om du vil bygge en tripod for at tilberede et varmt måltid i skoven, er denne praktiske træksav en uundværlig del af dit udstyr!

Gomboyen har unikke tænder og saver når du trækker (træksav), hvilket kræver mindre energi og er let at styre. Dette giver dig ikke kun mulighed for at save meget hurtigt gennem tykke træstammer, det giver dig også mulighed for at lave et meget præcist snit. Hvilket er praktisk, når det kommer til præcision, f.eks når man vil bygge en fælde. I nogle situationer har du simpelthen brug for mere end blot en økse eller en kniv.

Denne foldesav er kompakt, let og kan nemt tages med i din rygsæk. På denne måde er du altid i stand til at save træ, når du bygger et shelter eller laver bål. Det er nemmere og hurtigere end at trække grene rundt gennem skoven eller samle små grene fra jorden, især i mørket eller når der er dækket af et tykt lag sne.

Læs mere on saven HER

En løftet pegefinger

Respekter naturen og sav ikke bare i et sundt træ, men find i stedet en væltet eller afblæst gren. Gomboyen kan sagtens håndtere træ, der er blevet vådt eller har været dækket af et lag sne i lang tid.

Gummihåndtaget på Gomboy sikrer et sikkert og behageligt greb. Hullet i håndtaget giver mulighed for at fastgøre en karabinhage eller et reb til saven.

Klingen kan nemt og sikkert låses i to savpositioner. Når den er foldet, er tænderne på Gomboy helt skjult i håndtaget. Du kan derfor opbevare saven løst i din rygsæk.

Gomboyen bliver leveret i en gennemsigtig hårdt etui med bælteholder. Bunden er udstyret med et hak og to huller til at dræne fugt og savsmuld.

 

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Autentisk premium japansk stål
– Bladlængde: 240 mm
– Tænder: 10 tænder pr. 30 mm
– Mål udfoldet: 500 x 60 x 20 mm
– Mål foldet: 270 x 60 x 20 mm
– Vægt: 270 gram
– Snit bredde: 1,4 mm
– Gennemsigtigt etui i hårdt plastik medfølger med bæltestrop