Vælg en side
5% SPAR

Silky Pocketboy Outback Edition

379,00 kr.

Silky Pocketboy Outback Edition, er en lille effektiv foldesav til turbrug, passer fint i lommen eller rygsækken. Opbevares i det medfølgende plastik etui.

På lager

Varenummer (SKU): 4903585750178 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Silky Pocketboy Outback Edition

Silky Pocketboy Outback Edition er en lille Foldesav til turbrug. God til at save små grene eller brænde over til bål. Cowboy saven måler 375 x 65 x 25 mm i udfoldet tilstand.
Pocketboy er ligesom navnet ideel at have med i lommen eller i rygsækken. På den måde har du altid en sav ved hånden. Egner sig godt til jægere eller friluftsfolk da Pocket saven også kan save i dyreknogler.

Du kan også have saven liggende i bilen, hvis behovet opstår. Du kan også have den med på lejrtur eller camping.
Den sorte belægning af en unik nikkel- og tinblanding som Silky har påført klingen, inklusiv tænderne. Dette giver en lang klingelevetid og en utrolig skæreydelse. Derudover gør den mørke, ikke-reflekterende farve denne sav særdeles velegnet til taktiske operationer.

Denne sav er god til mindre save opgaver evt. grene som kan bruges som teltstænger. Eller grene til at bygge en tripod med. Men primært bruges den til at save brænde med.

Vedligeholdelse og opbevaring af Pocket saven

Klingen ‘bider’ ubesværet ind i træet og holder saven i snittet. Med en klingelængde på 17 cm har du en god Savelængde. Du kan derved nemt save grene på op til 8,5 cm i diameter. Klingen kan foldes ud og ind og låses fast ved hjælp af låseknappen. Dette sikre at klingen ikke folder sammen over dine fingre ved et uheld.
Desuden har træksaven to forskellige savpositioner. Brug denne sav med begge hænder for enestående savkraft.

Håndtaget er fremstillet af en træ/plastik-sammensætning, hvilket giver en varm og behagelig berøring og et godt greb. Følelsen er lidt hårdere end det sædvanlige GOM gummihåndtag fra Silky, men det giver et bedre greb hvis du har fedtede fingre.

Klingen skal holdes ren for at bevare sin effektivitet. Harpiks opløst i olivenolie, hvilket er en effektiv og miljøvenlig måde at vedligeholde klingen med.
Når saven ikke bruges, skal du sørge for, at den hele tiden er tør. Opbevar saven i det medfølgende gennemsigtige plastik etui på et tørt sted.

Læs mere on saven HER

En løftet pegefinger

Husk venligst, at du er gæst ude i naturen og det ikke er tilladt at save i træer uden ejerens tilladelse.
I de danske skove er det staten der er ejeren…

 

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Autentisk premium japansk stål
– Bladlængde: 17 cm
– Tænder: 10 tænder pr. 30 mm
– Mål udfoldet: 375 x 65 x 25 mm
– Mål foldet: 210 x 60 x 25 mm
– Vægt: 248 gram
– Snit bredde: 1,3 mm
– Gennemsigtigt etui i hårdt plastik medfølger
– Skæfte materiale: træ/plastik-sammensætning
– Klinge belægning: nikkel- og tinblanding
– Vedligeholdelse: Harpiks opløst i olivenolie