Vælg en side
SPAR op til  20%

Stanley Beer Stein 0.70 L

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Hårdfør Stanley Beer Stein 0.70 L med en volumen på 700 ML, til både varme og kolde drikke. God at have med på lejrtur eller fisketur.

Beskrivelse

Stanley Beer Stein 0.70 L – ølkrus til turbrug

Stanley Beer Stein 0.70 L i ægte Stanley design med samme gode egenskaber som termokanderne. Stanley produkterne udemærker sig ved at være meget hårdføre og egner sig derfor godt til turbrug.
Kruset har en volumen på 700 ml og efter som der ikke er noget låg vil isoleringseffekten derfor formindskes. Det vil sige at ølkruset holder din drik kold i optil 7 timer, og varm i 1 time. Hvilket stadig er lang tid i forhold til andre krus.

Stanley ølkrus er fremstillet i 18/8 rustfri stål med dele i BPA fri plast og vejer kun 360 gram hvilket gør kruset nem at have med i oppakningen.

Du kan også læse mere på Stanley egen hjemmeside.

Om Stanley

Stanley blev grundlagt tilbage i 1913 af opfinderen William Stanley Junior. Som lagde stor vægt på holdbarhed og robusthed. hans primære målgruppe var arbejdsklassen, hvilket forklare det klassiske design.
Den gang var de fleste termoflasker fremstillet med et glas vacuum, hvilket tit gik i stykker når du tabte den. Derfor opfandt Stanley et smart stål vaccum som ikke kunne gå i stykker. Dette var et stort hit.
Stanley som vi kender det idag er kendt for sine innovative metoder til at give deres gamle termoflakser nyt liv. Stanley sørger for at bibeholde det gamle klassiske design fra 1920, 40 og 60érne, og kombinere det med deres nyeste opfindelse, blandt andet 4D Thermology og rustfritstål.

4D Thermology er en 4 lags beskyttelse mod kulde eller varme så termoflaskerne holder på varmen/kulden i længere tid.

Yderligere information

Farve

Grøn, Sort

Produktdetaljer

‘- Holder varmt i op til 1 timer
– Holder koldt: 7 timer
– Volumen: 700 ml
– Vægt: 360 gram
– Mål: 172 H x 100 W x 150 L mm
– Materiale: 18/8 rustfrit stål, BPA-Free
– Kraftig håndtag
– Tåler opvaskemaskine