Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, nyheder og gode tilbud?

Stanley Classic Lunchbox 9.4L

Varenr. 6939236321754

Vejl. udsalgspris 749,00 kr.
599,00 kr.

Stanley Classic Lunchbox 9.4L Robust madkasse i “klassisk stanley look”, til opbevaring af mad og drikke når du er på tur.

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Stanley Classic Lunchbox 9.4L

Stanley Classic Lunchbox 9.4L er fremstillet af 0,6 mm. SPCD-stål, som er yderst robust og holdbar. Madkassen åbnes og lukkes ved hjælp af to store metalspænder foran og hanken i toppen gør madkassen nem at bære rundt på.

Stanley Lunchbox har en volumen på 9,4 liter, hvilket giver dig mulighed for at medbringe en stor madpakke med på arbejdspladsen.
Låget er udstyret med en metalbøjle som er beregnet til at holde din Stanley termoflaske fast. Hvilket forhindre din mad i at blive mast af termokanden under transport.
Madkassen kan også bruges til opbevaring af kogegrej eller andre ejendele du kan få brug for på din tur. Alternativt kan den bruges den som en nyttig værktøjskasse du kan have stående i garagen.

Stanley mere end 100 års erfaring

Stanley har 100+ års historie bag sig og er særligt kendt for sin ikoniske termoflaske der blev opfundet i 1913, af William Stanley Jr. Det solide vacuum mellem to stålvægge blev hurtigt den nye standard blandt termoflasker, hvilket stadig er den mest foretrukne konstruktion blandt førende producenter landet over.
Stanley er det fortrukne mærke blandt udendørsentusiaster og håndværkere, hvor holdbarhed og en god isoleringsevne er afgørende.

– Mål: 254 H x 165 B x 330 L mm
– Vægt: 1680 gram
– Volumen: 9,4 liter
– Materiale: 0,6 mm SPCD Steel
– OBS! Termokande/-krus medfølger ikke, købes seperat.