Vælg en side
20% SPAR

Stanley Classic Lunchbox 9.4L

Original price was: 749,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

Stanley Classic Lunchbox 9.4L Robust madkasse i “klassisk stanley look”, til opbevaring af mad og drikke når du er på tur.

På lager

Beskrivelse

Stanley Classic Lunchbox 9.4L

Stanley Classic Lunchbox 9.4L er fremstillet af 0,6 mm. SPCD-stål, som er yderst robust og holdbar. Madkassen åbnes og lukkes ved hjælp af to store metalspænder foran og hanken i toppen gør madkassen nem at bære rundt på.

Stanley Lunchbox har en volumen på 9,4 liter, hvilket giver dig mulighed for at medbringe en stor madpakke med på arbejdspladsen.
Låget er udstyret med en metalbøjle som er beregnet til at holde din Stanley termoflaske fast. Hvilket forhindre din mad i at blive mast af termokanden under transport.
Madkassen kan også bruges til opbevaring af kogegrej eller andre ejendele du kan få brug for på din tur. Alternativt kan den bruges den som en nyttig værktøjskasse du kan have stående i garagen.

Stanley mere end 100 års erfaring

Stanley har 100+ års historie bag sig og er særligt kendt for sin ikoniske termoflaske der blev opfundet i 1913, af William Stanley Jr. Det solide vacuum mellem to stålvægge blev hurtigt den nye standard blandt termoflasker, hvilket stadig er den mest foretrukne konstruktion blandt førende producenter landet over.
Stanley er det fortrukne mærke blandt udendørsentusiaster og håndværkere, hvor holdbarhed og en god isoleringsevne er afgørende.

OM STANLEY

Stanley blev grundlagt tilbage i 1913 af opfinderen William Stanley Junior. Som lagde stor vægt på holdbarhed og robusthed. hans primære målgruppe var arbejdsklassen, hvilket forklare det klassiske design.
Den gang var de fleste termoflasker fremstillet med et glas vacuum, hvilket tit gik i stykker når du tabte den. Derfor opfandt Stanley et smart stål vaccum som ikke kunne gå i stykker. Dette var et stort hit.
Stanley som vi kender det idag er kendt for sine innovative metoder til at give deres gamle termoflakser nyt liv. Stanley sørger for at bibeholde det gamle klassiske design fra 1920, 40 og 60érne, og kombinere det med deres nyeste opfindelse, blandt andet 4D Thermology og rustfritstål.

4D Thermology er en 4 lags beskyttelse mod kulde eller varme så termoflaskerne holder på varmen/kulden i længere tid.

 

Yderligere information

Vægt 1,7000 kg

Produktdetaljer

‘- Mål: 254 H x 165 B x 330 L mm
– Vægt: 1680 gram
– Volumen: 9,4 liter
– Materiale: 0,6 mm SPCD Steel
– OBS! Termokande/-krus medfølger ikke, købes seperat.