Vælg en side
SPAR op til  20%

Stanley Quick Flip Water Bottle (0.7L)

239,00 kr.

Termokop fra Stanley både til varme og kolde drikke, med enhåndshåndtering og sikkerhedsring.

Varenummer (SKU): 693923WM Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Stanley Quick Flip Water Bottle (0.7L)

Stanley garantere altid ekstremt god og holdbar kvalitet. Med denne store Stanley Quick Flip Water Bottle (0.7L) får du en isoleret kop, der både kan holde vandet koldt og kaffen varm. Takket være den dobbeltvægget isolering kan termokoppen holde din drik varm i 8 timer eller koldt i 12 timer. Termoflasken er derfor ideel at have med på lejrtur eller udflugter.

Kan åbnes og lukkes med en hånd

Stanley Quick Flip er udstyret med en smart åben og lukke funktion. Som giver dig mulighed for at åbne termoflasken ved hjælp af en hånd. Over åbningen er der en lille sikkerhedsring, som kan flippes op under transport, hvilket sikre at flasken holdes 100 % tæt hele turen igennem.

På den modsatte side er der en større metalring, som bruges som hank ved transportering.
Du kan også tage Termoflasken med i bilen, da den passer perfekt i kopholderen og når du kommer hjem er termokoppen lige til at komme i opvaskemaskinen.
OBS – det skal være en STOR kopholder, som du oftest finder i store varevogne og lastbiler

Om Stanley

Stanley blev grundlagt tilbage i 1913 af opfinderen William Stanley Junior. Som lagde stor vægt på holdbarhed og robusthed. hans primære målgruppe var arbejdsklassen, hvilket forklare det klassiske design.
Den gang var de fleste termoflasker fremstillet med et glas vacuum, hvilket tit gik i stykker når du tabte den. Derfor opfandt Stanley et smart stål vaccum som ikke kunne gå i stykker. Dette var et stort hit.
Stanley som vi kender det idag er kendt for sine innovative metoder til at give deres gamle termoflakser nyt liv. Stanley sørger for at bibeholde det gamle klassiske design fra 1920, 40 og 60érne, og kombinere det med deres nyeste opfindelse, blandt andet 4D Thermology og rustfritstål.

4D Thermology er en 4 lags beskyttelse mod kulde eller varme så termoflaskerne holder på varmen/kulden i længere tid.

Yderligere information

Vægt 0,4000 kg
Farve

Blå, Grå, Hvid, Orange

Produktdetaljer

‘- Holder varm: 8 timer
– Holder koldt: 12 timer
– Holder frost: op til 30 timer
– Materiale: 18/8 rustfri stål, BPA-fri plast
– Indhold: 700 ml
– Mål: 7,6 cm x 27,6 cm
– Vægt: 420 gram
– Kan tåle maskinopvask
– Passer i stor kopholder, i eks store varevogne eller lastbiler