Vælg en side
SPAR op til  13%

Stanley The Iceflow Flip Straw Tumbler (0.89L)

Original price was: 379,00 kr..Current price is: 329,00 kr..

Stanley The Iceflow Flip Straw Tumbler (0.89L) Termokop fra Stanley holder din drik kold i optil 12 timer, og 48 hvis du bruger is.

Varenummer (SKU): 693923WM-1 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Stanley The Iceflow Flip Straw Tumbler (0.89L)

Stanley The Iceflow Flip Straw Tumbler (0.89L) er en stor isoleret kop, der kan holde vandet koldt på farten. Takket være den dobbeltvægget isolering kan termokoppen holde din drik koldt i 12 timer. eller 48 timer hvis du benytter is. Termoflasken er derfor ideel at have med på lejrtur eller udflugter da den passer i næsten alle kopholdere på biler eller cykler.

Koppen er lavet af 18/8 rustfrit stål, og er BPA fri. Stanley termokop er tætlukket og udstyret med et flip straw du kan folde op og ned. Tuden er desuden lækagefri selv når det er foldet ned.

Iceflow tumbler er også udstyret med en hank, som er god til transportering.

Du kan også tage Termokoppen med i bilen, da den passer perfekt i kopholderen og når du kommer hjem er termokoppen lige til at komme i opvaskemaskinen.

Om Stanley

Stanley blev grundlagt tilbage i 1913 af opfinderen William Stanley Junior. Som lagde stor vægt på holdbarhed og robusthed. hans primære målgruppe var arbejdsklassen, hvilket forklare det klassiske design.
Den gang var de fleste termoflasker fremstillet med et glas vacuum, hvilket tit gik i stykker når du tabte den. Derfor opfandt Stanley et smart stål vaccum som ikke kunne gå i stykker. Dette var et stort hit.
Stanley som vi kender det idag er kendt for sine innovative metoder til at give deres gamle termoflakser nyt liv. Stanley sørger for at bibeholde det gamle klassiske design fra 1920, 40 og 60érne, og kombinere det med deres nyeste opfindelse, blandt andet 4D Thermology og rustfritstål.

4D Thermology er en 4 lags beskyttelse mod kulde eller varme så termoflaskerne holder på varmen/kulden i længere tid.

 

 

Yderligere information

Vægt 0,4000 kg
Farve

Azure, Lilla, Charcoal, Citron, Rose, Tigerlily

Produktdetaljer

Rumfang: 0,89 liter Størrelse: 24,8×10,4×9 cm Vægt: 600 gram Holder koldt i 12 timer Holder koldt i 48 timer ved brug af is Materiale: 18/8 rustfrit stål BPA-fri Dobbeltvægget vakuumisolering Tætsluttende låg Tætsluttende vippetud Bærehåndtag Passer til de fleste flaskeholdere Tåler opvaskemaskine