Vælg en side
31% SPAR

Stanley The Stay-Hot French Press 1.4 L

Original price was: 869,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

Stanley The Stay-Hot French Press 1.4 L er en robust stempelkande med isolering. Holder din kaffe varm i optil 4 timer, og din vand kold i 9 timer.

På lager

Varenummer (SKU): 6939236418225 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Stanley The Stay-Hot French Press 1.4 L

Denne Stanley The Stay-Hot French Press 1.4 L er en robust stempelkande til kaffebrygning. Perfekt til ture i det fri eller hjemme på terrassen. Kaffekanden kan indeholde 1,4 liter og kan holde din kaffe varmt i op til 4 timer. Ønsker du en længere varme periode så anbefaler vi du bruger en termokande.

På toppen af låget er der en lille pil som viser dig hvilken retning låget skal side så den er åben. Drejer du låget vil du derved lukke for kanden og holde varmen inde så den ikke undslipper.

Stempelkanden er fremstillet i rustfritstål og vejer kun 300 gram. Den er måske nok en smule tung at have med på vandre tur, men på lejrturer hvor du har bil med er den ganske nyttig. Lad duften af friskbrygget kaffe fylde din lejerplads.

Kanden kan også holde dine drikkevarer kolde i optil 9 timer, 24 timer hvis du tilsætter is.

Se vores udvalg af termokander/kopper HER

Om Stanley

Stanley blev grundlagt tilbage i 1913 af opfinderen William Stanley Junior. Som lagde stor vægt på holdbarhed og robusthed. hans primære målgruppe var arbejdsklassen, hvilket forklare det klassiske design.
Den gang var de fleste termoflasker fremstillet med et glas vacuum, hvilket tit gik i stykker når du tabte den. Derfor opfandt Stanley et smart stål vaccum som ikke kunne gå i stykker. Dette var et stort hit.
Stanley som vi kender det idag er kendt for sine innovative metoder til at give deres gamle termoflakser nyt liv. Stanley sørger for at bibeholde det gamle klassiske design fra 1920, 40 og 60érne, og kombinere det med deres nyeste opfindelse, blandt andet 4D Thermology og rustfritstål.

4D Thermology er en 4 lags beskyttelse mod kulde eller varme så termoflaskerne holder på varmen/kulden i længere tid.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Termokande med stempel til kaffebrygning
– Rumfang: 1,4 liter
– Vægt: 300 gram
– Mål: 18,1 x 12,4 x 24,2 cm
– Materialer: rustfrit stål og BPA-frit plastik
– Holder indholdet varmt i op til 4 timer
– Holder indholdet koldt i op til 9 timer
– Holder indholdet koldt i op til 24 timer ved brug af is