Vælg en side
25% SPAR

Tanami TmII Down Camping Comforter

Original price was: 3.849,00 kr..Current price is: 2.849,00 kr..

Tanami TmII Down Camping Comforter er et lækkert og varmt duntæppe/dyne til to personer, der passer til efterår eller forårs brug. Med blød inderside og vandafvisende yderside.

– Udvendig totallængde: 210 cm
– Bredde: 210 cm
– Temperatur: 2 /-4C
– Anbefalet max personlænge: 183 cm.
– Vægt: 1200 gram

På lager

Varenummer (SKU): 9327868151165 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Tanami TmII Down Camping Comforter

Tanami TmII Down Camping Comforter er et lækkert duntæppe/dyne til to personer, du kan bruge som alternativ til en sovepose. Mange campister som skal på tur i enten campingvognen eller på sheltertur vil ofte hellere have et tæppe med i stedet for en træng sovepose.

Tanami Tm2 har 700 gram +750 loft Premium andedunsfyld fordelt i horisontale kanaler, hvilket giver god isolering. Dynen har også en meget blød inderside så du sover behageligt. Samt en DWR-behandlet yderside, som beskytter mod snavs og vand.

Tanami er udstyret med både QuiltLock System og tværgående stropper. QuiltLock Systemet består af en snørrelukning i fodenden, der hjælper med at holde dynen på plads. De tværgående stropper er designet til at sikre, at dynen forbliver fastgjort omkring liggeunderlaget.

TmII er større og passer til to personer, du kan også bruge det alene hvis du ønsker mere plads. Dette er det varmeste duntæppe vi har, som holder dig varm helt ned til 2 graders kulde. Du kan derfor godt bruge den til efterår eller forår. Skal du af sted om sommeren kun kan du købe TmI som er en kølgere udgave.

En smart opbevaringspose medfølger med mesh som giver duntæppet mulighed for at tørre mens du er på farten. Se vores udvalg a Sea To Summit soveposer HER

 

Produktdetaljer

– Materiale: 30D nylon, 20D soft (indv.) – Yderside: DWR-behandlet, Durable Water Repellency – Fyldvægt: 700 gram 750+ RDS andedun 85/15 – Temperatur: 2 /-4C – Anbefalet max personlænge: 183 cm. – Udvendig totallængde: 210 cm. – Pakstørrelse: 48 x 33 x 20 cm. – Vægt: 1200 gram

Du kunne også være interesseret i...