Vælg en side

The Coffee Brewer – Colombia – Gourmet kaffe

15,00 kr.

The Coffee Brewer – Colombia er både Fairtrade og økologisk gourmetkaffe. Lige til at have med på tur.

På lager

Beskrivelse

The Coffee Brewer – Colombia

The Coffee Brewer – Colombia er kaffe fra El Porvenir, en kaffefarm i det sydvestlige Columbia, som har en delikate smag af stenfrugter, ristede mandler og citronskal. Kaffefabrikanten er Fairtrade og økologisk certificeret, Så du kan være sikker på at alle led af produktionen er høstet med gode arbejdsvilkår, samt økologiske farme.

Blandt verdens bedste kaffe

The Brew Company Gourmét kaffe er noget af verdens fineste kaffe, som befinder sig i verdens kaffeelite. Kun de bedste kaffebønner, bliver håndplukket, og håndsorteret og ristet langsomt. Hvilket bevarer flere smagsstoffer.

Bryggeposerne har også en fremragende egenskab, at de sortere de brugte bønner fra den friskbryggede kaffe. Hvilket betyder, at når du har serveret den første halvanden kop, så stopper bryggeprocessen. Dette forhindre kaffen i at blive bitter over tid.

Sådan fungerer en The Coffee Brewer

Kaffebryggerposen fra The Brew Company er en smart opfindelse til at brygge ikke bare kaffe, men god kaffe, på farten eller hjemme.
Growers Cup posen fungerer som en engangskaffebrygger, der kan håndtere 95 grader varmt vand, og som effektivt kan bevarer kaffens aromaer og filtrerer kaffen sådan, så de æteriske olier fra bønnerne bevares.

En Growers Cup kaffebryggerpose består af primært af almindeligt genbrugt kraftpapir og kan smides i skraldespanden efter brug som andre fødevareemballager.

Kaffeposen fylder og vejer så lidt, at den er oplagt til vandreture eller lejrture og så kan den stå selv. Posen kan også genbruges ved, at du tømmer og renser den og fylder ny kaffe i.

Sådan brygger du kaffen

Åbn toppen af posen, Tilsæt ½ liter kogende vand
lad det trække i 4-6 minutter.
Fjern hældetuden og nyde 3 kopper friskbrygget kaffe.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

– Nem at anvende
– Lille pakvolumen
– Lav vægt
– Stor smag
– Fairtrade
– Økologisk
– Genanvendelig

Du kunne også være interesseret i...