Vælg en side

The Coffee Brewer – Honduras – Gourmet kaffe

15,00 kr.

2 kopper gourmetkaffe
Alt, hvad du skal bruge til en god kop kaffe, er varmt vand og The Coffee Brewer

På lager

Beskrivelse

Goutmet kaffe fra Honduras
Cocofcal er beliggende i den vestlige del af Honduras i bufferzonen i Celaque National Park.
I dag opererer de i 12 samfund, der driver projekter, som gavner tusindvis af mennesker.
Bæredygtighed er nøgleordet for de aktive medlemmer af kooperativet, der er dedikeret til at dyrke bæredygtige kaffer.

Sådan smager den:
Denne mediumristede kaffe har lyse, livlige og frugtige nuancer, som er i perfekt balance med den behagelige eftersmag af sød chokolade.
Denne kaffe er både økologisk og fairtrade-certificeret

Blandt verdens bedste kaffe
Growers Cup Gourmét kaffe er noget af verdens fineste kaffe, som befinder sig i verdens kaffeelite, så det er udsøgte varer du her har med at gøre.
Growers Cup kaffe starter ved 80 point iht. SCAE’s (Speciality Coffee Association Europe) cupping-protokol, som angiver kvalitetsniveauet af kaffen, og går fra 0-100 point.

Sådan fungerer en Growers Cup
Kaffebryggerposen fra Growers Cup er en smart opfindelse til at brygge ikke bare kaffe, men god kaffe, på farten eller hjemme.
Growers Cup posen fungerer som en engangskaffebrygger, der kan håndtere 95 grader varmt vand, og som effektivt kan bevarer kaffens aromaer og filtrerer kaffen sådan, så de æteriske olier fra bønnerne bevares.

En Growers Cup kaffebryggerpose består af primært af almindeligt genbrugt kraftpapir og kan smides i skraldespanden efter brug som andre fødevareemballager.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: - 100% Arabica kaffe - Vægt: 18 gram. - Giver 2 kopper kaffe Tilsæt 0,3 liter kogende vand og nogle minutter senere har du friskbrygget økologisk kaffe. Åbn posen toppen, hæld vand i og 2-4 minutter senere kan du klippe hældetuden og nyde 2 kopper friskbrygget kaffe. Se vejledning her (åbner i pdf-format)