Vælg en side
22% SPAR

Therm-A-Rest Neoair Uberlite – LARGE

Original price was: 2.199,00 kr..Current price is: 1.699,00 kr..

Ultralight liggeunderlag med fantastisk liggekomfort

På lager

Beskrivelse

Therm A Rest Neoair Uberlite – LARGE- Stadig let

Therm-A-Rest har sendt det hidtil letteste liggeunderlag på markedet.
Therm-A-Rest Neoair Uberlite vejer nemlig kun 340 gram i large versionen.
Selvom det skal være let, kan der godt være behov for lidt luksus – i denne large version, er der nemlig hele 63 cm at brede sig på, i forhold til de normale 51 cm i regular og small versionerne.
Underlaget er tilsvarende længere og dermed kommer vægten også 90 gram op i forhold til regular versionen.
90 gram er nok godt givet ud. for den ekstra luksus at kunne bredde sig lidt.
Særligt hvis du sover på ryggen, kan du opleve at albuerne rammer jorden i 51 cm bredde underlag, og i dette 63 cm bredde, vil albuerne derfor blive inde på underlaget, i soveposen.

Der er ingen tvivl om, at Neoair Uberlite er svær at komme udenom, hvis du er på udkig efter et ægte letvægtsunderlag, hvad enten du er adventure løber, eller utlraløber.
Uberlite har en tykkelse på 6,4 cm, hvilket garanterer dig god liggekomfort, når natten falder på og din krop har brug for en god nats søvn til at restituere.
Therm-A-Rest Uberlite er skåret i mumieform for at spare på vægten så du få så lille en vægt som muligt.

Uberlite sætter ny standard

Med Uberlite sætter Therm-A-Rest en ny standard, igen.
For det var jo faktisk Therm A Rest der opfandt det selvoppustelige liggeunderlag, og det var ligeledes Therm A Rest der kom først med den ultralette luftmadras Neoair.

Derfor er det heller ikke underligt at det endnu engang er Therm A Rest der sætter en ny standard for ultralight liggeunderlag, og Uberlite er den ubetingede konge.

Vigtigt ang. vægten på Thermarest liggeunderlag

Therm-a-Rest er ikke i stand til at lave underlag der rammer vægten præcist hver gang.
De refererer til en branchestandard på +/- 5% på det færdige produkt. Det skyldes små variationer i de materialer som underlagene laves af. De har valgt at oplyse en gennemsnitsvægt, udfra at de at gennemsnitsvægt er enklere at kommunikere end den mere præcise med enten et vægtinterval eller en gennemsnitsvægt med angivelse af en afvigelse.
Iøvrigt kan vi fortælle, at alle underlag bliver kvalitetskontrolleret før afsendelse, bl.a. ved at ligge med det dobbelte af anbefalet tryk i mindst 24 timer, før de bliver pakket og afsendt. Og det gælder ikke blot en stikprøve, men hvert eneste underlag.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: – Vægt 340 gram
– Mål: 63 x 196 cm
– Tykkelse: 6,4 cm
– ASTM R-værdi: 2,3
– Winglock ventil