Vælg en side
39% SPAR

Therm-A-Rest Neoair Uberlite – SMALL

Original price was: 1.809,00 kr..Current price is: 1.099,00 kr..

Therm-A-Rest Neoair Uberlite – SMALL ultra let liggeunderlag med god komfort. Fylder minimalt i oppakningen.

På lager

Varenummer (SKU): 040818132470 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Therm-A-Rest Neoair Uberlite – SMALL

Therm-A-Rest har sendt det hidtil letteste liggeunderlag på markedet.
Therm-A-Rest Neoair Uberlite vejer nemlig kun 170 gram i small versionen.
Det er nok kun ekstremløbere der vælger dette underlag, da netop de har for vane at overnatte på et ekstra kort underlag, for at spare de ekstra gram.
Idéen er at fødderne kan ligge udover underlagets kant. De kan nemlig fint ligge på eksempelvis et bundt granris, hævet over jordens kulde.

Der er ingen tvivl om, at Neoair Uberlite er svær at komme udenom, hvis du er på udkig efter et ægte letvægtsunderlag, hvad enten du er adventure, løber, eller utlraløber.
Uberlite har en tykkelse på 6,4 cm, hvilket garanterer dig god liggekomfort, når natten falder på og din krop har brug for en god nats søvn til at restituere.
Therm-A-Rest Uberlite er skåret i mumieform for at spare på vægten så du få så lille en vægt som muligt.

Uberlite sætter ny standard

Med Uberlite sætter Therm-A-Rest en ny standard, igen.
For det var jo faktisk Therm A Rest der opfandt det selvoppustelige liggeunderlag, og det var ligeledes Therm A Rest der kom først med den ultralette luftmadras Neoair.

Derfor er det heller ikke underligt at det endnu engang er Therm A Rest der sætter en ny standard for ultralight liggeunderlag, og Uberlite er den ubetingede konge.

Vigtigt ang. vægten på Thermarest liggeunderlag

Therm-a-Rest er ikke i stand til at lave underlag der rammer vægten præcist hver gang.
De refererer til en branchestandard på +/- 5% på det færdige produkt. Det skyldes små variationer i de materialer som underlagene laves af. De har valgt at oplyse en gennemsnitsvægt, da det gennemsnitslige er enklere at kommunikere end den mere præcise. Med enten et vægtinterval eller en gennemsnitsvægt med angivelse af en afvigelse.
Iøvrigt kan vi fortælle, at alle underlag bliver kvalitetskontrolleret før afsendelse, bl.a. ved at ligge med det dobbelte af anbefalet tryk i mindst 24 timer, før de bliver pakket og afsendt. Og det gælder ikke blot en stikprøve, men hvert eneste underlag.

Produktdetaljer

‘- Vægt 170 gram
– Mål: 51 x 119 cm
– Tykkelse: 6,4 cm
– R-værdi: 2,3