Vælg en side
28% SPAR

Therm-a-Rest Trail Scout – selvoppusteligt liggeunderlag – LARGE

Original price was: 699,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Det perfekte nybegynder selvoppustelige liggeunderlag

På lager

Varenummer (SKU): 040818114551 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Godt begynder liggeunderlag

Therm A Rest Trail Scout er det ideelle begynder selvoppustelige liggeunderlag. Eller til dem som ønsker at opgrader fra skum underlag til lukkede celle underlag.
Selvom det er let og billigt i forhold til de mere avancerede underlag, opfylder liggeunderlaget de mest basale behov til let backpacking, til brug i bil eller camping, i sommerhuse eller hvis der skal tilføjes ekstra varme i eksempelvis barnesenge.
Den strømlignede form holder vægten og størrelsen nede, mens en 3 cm tyk skumkerne give en smidig og komfortabel nattesøvn.

Vigtigt ang. vægten på Thermarest liggeunderlag

Therm-a-Rest er ikke i stand til at lave underlag der rammer vægten præcist hver gang.
De refererer til en branchestandard på +/- 5% på det færdige produkt. Det skyldes små variationer i de materialer som underlagene laves af. De har valgt at oplyse en gennemsnitsvægt, udfra at de at gennemsnitsvægt er enklere at kommunikere end den mere præcise med enten et vægtinterval eller en gennemsnitsvægt med angivelse af en afvigelse.
Iøvrigt kan vi fortælle, at alle underlag bliver kvalitetskontrolleret før afsendelse, bl.a. ved at ligge med det dobbelte af anbefalet tryk i mindst 24 timer, før de bliver pakket og afsendt. Og det gælder ikke blot en stikprøve, men hvert eneste underlag.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer – Vægt : 910 gram
– Længde : 196 cm
– Bredde: 51 cm
– Tykkelse: 3 cm
– Materiale: Urethane