Vælg en side
SPAR op til  18%

Thermos Stainless King Food Flask – 470 ml

Original price was: 329,00 kr..Current price is: 269,00 kr..

Thermos Stainless King Food Flask – 470 ml er en mad termoflaske, der holder din ret varm i 9 timer. Kold i 14 timer. Med ske under låget.

Varenummer (SKU): 50105769WM Kategori: Brand:

Beskrivelse

Thermos Stainless King Food Flask – 470 ml

Tag nudlerne, kaffen eller frugtsalaten med på farten… Eller noget helt andet. Thermos Stainless King Food Flask – 470 ml er nemlig en vel-isoleret madtermoflaske til lige præcis dét, du godt kan lide at have med på din tur. Måske lige på nær rugbrødsmadder.

Der medfølger en praktisk foldbar ske i rustfrit stål. Den sidder i låget og er dermed lige ved hånden, når du skal bruge den.

Thermos Stainless King har en ekstra bred åbning, så den er let både at fylde med lækre sager, dejlig praktisk at spise af og nem at rengøre.

Termoflasken er tilmed rummelig og kan indeholde 470 ml.

Nyd det varme varmt – og det kolde koldt

Thermos madtermoflaske er dobbeltvæg-isoleret, hvilket sikrer, at det du har puttet i flasken, forbliver enten varmt eller koldt længst muligt. Og du kan roligt tage på langfart, for din mad og drikke holder sig varmt i op til 9 timer, eller koldt i op til 14 timer.
Låget er ligeledes dobbeltvægget, og kan derfor bruges som enten spiseskål eller drikkekop, uden at det hverken bliver for koldt eller varmt at holde på.

Thermos Stainless King Insulated Mug er en både praktisk og pålidelig følgesvend at have med i tasken. Uanset om du skal på arbejde, i skole, ud at vandre, på fisketur, på jagt – eller noget helt andet.
Tag også termoflasken med i picnic-tasken, når du og din familie skal på tur til stranden eller i skoven.

Læs mere om produktet på Thermos hjemmeside HER

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Farve

Mørkeblå, Rød, Sølv

Produktdetaljer

‘- Materialer: Rustfrit stål, polypropylene, seal silikone
– Mål: L x W x H: 9.4 x 9.4 x 14.2 cm
– Vægt: 380 gram
– Volumen: 470 ml
– BPA fri
– Stor åbning med drikkekop og ske
– Tåler opvaskemaskine
– Holder koldt op til 9 timer
– Holder varmt op til 7 timer